Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? Miran Gönül’ü Boşuyor Mu?


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 12:19
0

Hercai 10. yeni bölümü fragmanı ATV’de izleyicisi ile buluşmuştu.. Dizi yayınlandığı günden beri ilgiyle takip eden izleyiciler merakla 2. Fragmanın yayınlanması bekliyor. Dizinin  bu hafta yayınlanan fragmanında; Hercai son bölümünde; Nasuh Ağa, Aslanbeyler tarafından gelen haciz kararını duyunca Reyyan’ı dövüyor.

Reyyan ise Miran’a gidip kendisine onun bunun yaptığını söylüyor. Miran daha sonra herkese tüm borçlarını silineceğini karşılığında Reyyan ile evlenmek istediğini söylüyor.  Nasuh Ağa bu teklife ne diyecek? Reyyan Miran ile evlenmek isteyecek mi? Azize Hanım’ın ne yapacağı ise merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin yaşanacağı ve merakları giderecek bölüm 5 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai 9. son bölümünün ardından Hercai 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan  Atv’nin sezona damga vuran vazgeçilmez dizisi kısa sürede büyük bir hayran kitlesine erişti.  Hercai, hem reytinglerde hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeye devam ederken izleyicisi de dizinin 10.bölümünü merakla bekliyot. İşte Hercai’nin beklenen 10. Yeni bölüm  Fragmanı İçin Tıklayınız.

HERCAİ Son Bölümünde Neler Yaşandı?  9. Bölüm Önizlemesi

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike’nin köyüne gider ama Miran, Reyyan’ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan’ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır.

Reyyan’ın gidişiyle yıkılan Azat’ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan’ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.