Hercai 9. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 15:42
0

Hercai ‘ Miran Şadoğlu Şadoğluların Sonunu Getirecek’

ATV  ekranların başarılı yapımı Hercai  yayınlandığı 8 bölümde rekor üstüne rekor kırdı. Dizini dün akşam yayınlanan bölümünde ise yaşananları dizi fanları soluksuz izledi. 8. Bölümü ile ekrana gelen dizide dün iki konakta birbirine girdi. Sezon finaline yakın gerçekler bir bir ortaya dökülmeye başlayan dizide dün gece  Miran ile Reyhan’ın intikam oyununa direnen aşkı olay oldu.  Dizi karakterleri neredeyse hepsi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Final sahnesinde ise öğrenilen gerçek ile şok olan Hercai sevenler yeni bölümün fragmanını iple çekiyor. Hercai 8. bölüm fragmanında neler oluyor?  Yayınlanan fragman’ın  ardından izleyici heyecanla yeni bölüme odaklandı. Hercai Tüm bu gelişmelerin yaşanacağı ve merakları giderecek bölüm 5 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak.

İşte Hercai 9. Yeni bölüm Fragmanı İçin Tıklayınız..

HERCAİ Son Bölümünde Neler Yaşandı?  8. Bölüm Önizlemesi

Reyyan’ın, Azat ile evlenmekten vazgeçip konağı terk delirdi. Miran’ın Hazar Şadoğlundan öğrendiklerini babaannesine haykırması ile  ortalık yerinden oynuyor. Duydukları ile kalbi arasında sıkışan Miran ise Reyyan’ı bulmak için kolları sıvıyor.  Reyyan’nın gidişi ile yıkılan Azat’ın Elif ile karşılaşması tam bunun üzerine Miran’ın gelmesiyle işler iyice karışıyor. Gül Hanım’ın Reyyan’ın gittiği  yeri  Miran’a söylemesi Miran’nın işini kolaylaştırıyor.

Büyük İtiraf ‘ Miran Hazar’ın Oğlu’

 Azize Aslanbey’in Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu söylemesi ile dün gece sosyal meday çalkalandı. Azize’nın bu kirli intikam oyunu herkesi şok etti. Miran’ın kalbinin  aklını karıştırdığını gören Azize ise çok gergin.  Final sahnesinde ise Reyyan’ı almaya giden Miran duruşu ve hitabı herkesin gönlünü fethetti.  Hercai her Cuma yeni bölümleri ile izleyicilerine heyecan yaşatmaya devam ediyor.

.