Hercai 8. Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı !


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 19:48
0

Hercai 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Fragmanda Hazar Miran’nın namlusunun ucunda idi. Dizi yayınlandığı günden beri ilgiyle takip eden izleyiciler merakla 2. Fragmanın yayınlanması bekliyor. Dizinin  bu hafta yayınlanan fragmanında;  Azat  Reyyan’nın artık onu sevmediğini kesin olarak anladı ve bunun üzüntüsü ile yıkıldı.

Azat’nın bu öfkesini kullanan Yaren’nin neler yapacağı ise merak konusu şu sıralar.   Azat ile evlenme fikrinden vazgeçen ve ortalıktan kaybolan Reyyan nerede? Azat ise çok zor durumda yeni bölümlerde Miran’ın kardeşi Elif’in Azat ile bir ilişkisi olacak soruları bu bölümde tekrar gündeme geliyor.  Tüm bu gelişmelerin yaşanacağı ve merakları giderecek bölüm 5 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak.

İşte Hercai 8. Yeni bölüm Fragmanı İçin Tıklayınız.

HERCAİ Son Bölümünde Neler Yaşandı?  7. Bölüm Önizlemesi

Azat, Reyyan’ı kaçırıyor. Gönül de o sırada kendini yaralıyor. Miran  Gönül’ü hastaneye götürüyor ama ona inanmıyor. Miran, Reyyan’ın Azat ile gittiğine inanamıyor. Reyyan’ın gözlerinde aşkı bulduğunu söyleyen Miran, Reyyan’ın gittiğini kabullenemeyen Miran onu aramaya koyuluyor.Fırat, yaşananların Yaren’in başının altından çıktığını anlıyor ama Miran’a bir şey diyemiyor.

En azından Fırat Yaren’in 2. Yüzünü görüyor.  Bu sırada Azat, Reyyan’ı hastaneye götürüyor. ‘Bırakma beni Miran’ diye sayıklayan Reyyan uyandığında Miran’ı arayıp hesap sormak istiyor. Azat ise Gönül Miran evliliğini Reyyan’a kanıtlayınca ipler kopuyor. Bu gelişme sonrası Reyyan hastaneden Azat’ın elini tutarak çıkıyor. Gönü ise hastanede Miran’a Reyyan’nın gittiğine inandırmak için uğraşıyor.

Azat Reyyan’I konağa götürüp, herkese Reyyan’ın helali olacağını söylüyor. Olanları kapıdan dinleyen Miran çıldırıyor. Azat dedesine namusunu nikah ile temizlediğini söylüyor. Fırat kapıda Miran’ı tutarken Azat, Reyyan’ın ne kadar masum olduğunu anlatıp onu başının tacı yapacağını söylüyor. Yayınlanan fragmanda ise Reyyan ortadan kayboluyor. Azat ile evlenmeye gönlü razı olmayan Reyyan nerede yeni bölümlerde göreceğiz.