Hercai 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 26 Nisan 2019 : 23:47
0

ATV ekranların son döneme damga vuran reytingleri kasıp kavuran dizisi Hercai dizisi bu hafta yayınlanan 7. bölümüyle gündeme bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu kadrosu ve çok sevilen sürükleyici senaryosu ile Cuma akşamları zirveyi kimseye bırakmayan dizide bu haftaki  son gelişmeler izleyicisini merakta bıraktı.

Hercai  7. Bölümde Neler Yaşandı !

Miran’ın Gönül ile evli olduğunu öğrenen Reyyan’ın Azat ile gider. Miran ise buna  inanmaz.  Ben onun nefretinin ardındaki  sevgiyi gördüm canı ne kadar yanarsa yansın  beni yakmaz diyen Miran her yerde Reyyan’ı aradı. Reyyan ise Miran ile konuşmak için geri dönmek istese de Azat buna izin vermeyince arabayı yol kenarındaki ağaca çarptı. Farkında olmadan Reyyan ile Gönül aynı hastanede yatınca ortalık iyice karıştı. Hastane de Gönül ile Miran’ın hesaplaşması ise 7. Bölümün en  dikkat çeken sahnelerindendi.  Miran ne olduğunu öğrenmeye çalışırken Reyyan  ise Miran ile ilk karşılaştığı yere gitti.  Elif’in Aslanbeylerin  kızı olduğunu öğrenen Handan haberi Civana  yetiştirir.  Azat Reyyan’nın isteği üzerine onu alıp konağa getiriyor.  “Reyyan’nın yeri bu konaktır ona karışan karşısında beni bulur” diyerek herkese rest çeken Azat Reyyan benim helalim olacak deyip Reyyanın ekini tuttu.

Tüm bu olanları kapıdan izleyen Miran ise çıldırdı. Reyyan şartlarını kabul eden Azat  onu ailesinden ayırmadı. Herkese kafa tutan Azat kararlı duruşu ile tüm konağı  şaşırttı.  Miran’ı durdurmaya çalışan Fırat Reyyanı öldürürler diyerek Miran’ı durdurdu.  Hazar Bey ise  Azat ile Reyyan’nın evliliğine karşı çıktı. Reyyan ise gitmek istemdi Azat ile evlenmek istediğini söyledi. Miran’nın evli olduğunu ailesinin bildiğini öğrenen Reyyan onlardan uzaklaştı. Civan ise her şeye rağmen oğlunun yanında durur. Nasuh Bey ise Reyyana her şeyi söylemekle  Hazar Beyi tehdit ediyor. Yaren ile Reyyan yüzleşmesi ise nefesleri kesti.  Civan’nın planı ile Reyyan ile Miran karşı karşıya gelen Reyyan , Miran’a  sen zaten öldün seninle hikayemiz burda bitti dedi ve Azat’ın elini tutup gitti. Bu sahne ile final yapan  dizinin 8. Bölümünde neler olacağı merak konusu.

Hercai  8. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlanır yayınlanmaz  sitemizde bulabilirsiniz.