Hayatın Penceresinden (Yasemin Bozkurt) Nasıl Bir Program-Formatı Nasıl?


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 23:52
0

Kanal D’nin yeni ve iddialı programı ”Hayatın Penceresinden” başlıyor. Daha önce Asuman Dabak ile başlayan program hem isim hem de sunucu değiştirerek yoluna devam ediyor. Hayatın Penceresinden programının içeriği nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu nerede?

Asuman Dabak’ın sunumuyla ‘Gel Barışalım’ ismiyle yayın hayatına başlayan program daha sonra format değiştirerek ‘Asuman Dabak’la Hayat’ ismini almıştı. Yeni formata alışamadığını belirten Asuman Dabak programı bıraktığını açıklamıştı. Program için tecrübeli isim Yasemin Bozkurt ile anlaşıldı.

Hayatın Penceresinden programı ile kimi zaman hüznü, acıyı ve umudu göreceksiniz. Son dakika gelişmeleri ve sürpriz tanıklar ile hiç bir suç gizli kalmayacak. Suç ve Cezanın kol kola gezdiği ortamlarda hayatın penceresi size ışık tutacak. Artık hiç bir suç gizli kalmayacak.

Yasemin Bozkurt’un sunumuyla ‘Hayatın Penceresinden’ pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 10.00’da Kanal D’de! Program ile ilgili bilgiler geldikçe konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Hayatın Penceresinden Yasemin Bozkurt Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=0HK5mmhNHnk