Hayati Tehlike Filmi Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 17:26
0

Türk sinemasının son dönem filmlerinden Hayati Tehlike hangi kanalda izleyici ile buluşacak?

Başrollerinde Toygan Avanoğlu, Altan Erkekli, Füsun Demirel, Öznur Serçeler ve Burç Kümbetlioğlu’nun yer aldığı Hayati Tehlike filmi Fox tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor.

HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 2016 yapımı Hayati Tehlike filmi 21 Aralık Cuma günü saat 20.00’de ekranlarda olacak.

FİLMİN KONUSU NE?

Konyalı Hayati Tehlike, İstanbul’un küçük bir mahallesinde ‘etli ekmek’ dükkanı işletmektedir. Dükkanına sokak mafyası dadanmıştır. Hayati’den sürekli haraç almaktadırlar. Hayati adamlardan yılmıştır. En sonunda, haraç almaya gelen mafyanın adamlarını dükkanında döver. Başının büyük bir belaya girdiğini anlamıştır.

Aynı gün, süt annesinden, süt kardeşi Utku’nun Türkiye’ye döndüğünü öğrenir. Süt kardeşi Utku, başarılı bir polistir ve emniyet tarafından kurulan özel bir birimde çalışmaktadır. Uzun yıllardır Ukraynada ajanlık yapıp, Vitel adında bir Rus Baron’u yakalamaya çalışmaktadır. Hayati, Utku’dan yardım ister.

Utku, Rus mafyasını çökertmek için büyük bir opresyon hazırlığındayken Hayati’yi sokak mafyasından kurtarmak için etli ekmekçiye gelir ancak vurulur. Hayati bir rastlantı sonucu Ukraynalı bir ajan olan Ajan 42 ile bağlantıya geçer. Operasyonun ayrıntılarını Ajan 42’den öğrenir ve özel birime giderek destek ister. Hayati artık bir ‘Ajan’ dır ve Utku’nun yarım kalan operasyonunu tamamlayacaktır.

Rus Baron Vitel’in kızı Türkiye’de yaşamaktadır. Vitel. Ayda bir kere kızını görmek için Türkiye’ye gelmektedir. Plana göre Hayati, Vitel’in güzeller güzeli kızını kendine aşık edecek, damat adayı olarak da kızın babası Vitel’le tanışırken adamı yakalayıp adalete teslim edecektir. Ne var ki bu, Konyalı bir etli ekmekçi olan ‘Hayati Tehlike’ için çok karmaşık bir plandır.

HAYATİ TEHLİKE FİLMİ OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Serdar Işık’ın oturduğu komedi türü Hayati Tehlike’nin başrollerini Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler ve Burç Kümbetlioğlu üstleniyor. Filmin kadrosunda Altan Erkekli, Zeynep Şahin, Billur Yılmaz, Deniz Sipahi ve Füsun Demirel de yer alıyor. Filmin senaryosu ise Baykut Badem’in kaleminden çıkma.