Hayati Ve Diğerleri Faruk Kim? Cankat Aydos Hayatı


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 18:09
0

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Hayati Ve Diğerleri dizisinin dikkat çeken isimlerinden Faruk kimdir?  Hayati Ve Diğerleri Faruk Kim? Cankat Aydos’un hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler.

Ekranların yeni dizisi Hayati ve Diğerleri’nde rol alan karakterler oldukça beğenildi. Bu karakterlerden bir tanesi de polis memuru Faruk’tur. Faruk Vergi Dairesinde çalıştığı dönemde para dolu çantayı otobüste unutmuş ve işten kovulmuştur. Akrabalarının tavsiyesi üzerine Polis olan Faruk daha ilk günden çamaşırları sıcak suda yıkadığı için üniformasını giyememiş ve işe sivil olarak gittiği için İkircikli Sürgün Karakolu’na gönderilmiştir.

Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

Dizinin komik, saf bir o kadarda eğlenceli karakteri Faruk’u canlandıran oyuncu Cankat Aydos’tur. Dizi yayınlanır yayınlanmaz en çok merak edilen oyuncu Faruk karakteri oldu. Hayati Ve Diğerleri Faruk Kimdir? Hayati Ve Diğerleri dizisi Faruk’un gerçek ismi nedir? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Hayati Ve Diğerleri Faruk Kimdir? Cankat Aydos 

1992 yılında Ankara ilinde dünyaya gelen oyuncu 1.80 boyunda 71 kg ağırlığındadır. Eğitimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümününde tamamlamıştır. 8 yıl boyunca profesyonel olarak basketbol oynayan cankat Aydos ailesinin desteğiyle oyunculuğa yönelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Kayıp dizisiyle yaşamıştır. Sırasıyla Maral, Behzat Ç, Emanet ve  Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol almıştır.

Hayati Ve Diğerleri dizisinde Faruk karakteriyle izlediğimiz Cankat Aydos’a yeni rolünde başarılar dileriz.

Hayati Ve Diğerleri Faruk Kimdir?