Hayati ve Diğerleri Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 10:34
3

Kanalar arasında sıkı bir rekabete şahit oluyoruz. Kanal D yeni sezon dizi yelpazesini geniş tutmaktan yana anlaşılan. Yeni projesi Hayati ve Diğerleri isimli dizinin hazırlıklarına başladı. İşte Hayati ve Diğerleri dizisi oyuncu kadrosu.

Yeni sezona güçlü yapımlarla hazırlanan Kanal D’den yepyeni bir dizi daha geliyor. Kanal D’den ayrılarak 1441 Yapım Şirketini kuran İrfan Şahin dizinin yapımını üstlenen isimdir.

Yönetmenliğini Özer Kızıltan’ın yapacağı ”Hayati ve Diğerleri” adlı komedi dizisinin başrol oyuncusu Poyraz Karayel dizisinin sempatik oyuncusu Celil Nalçakan oldu. ”Hayati ve Diğerleri” yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.


Hayati Ve Diğerleri Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede<<<tıkla


Hayati ve Diğerleri Cansu Dağdelen Kimdir?

1987 doğumlu olan oyuncu Med Yapım ve Akademide oyunculuk eğitimleri almıştır. 2011 yılında yayınlanan Kalbim Seni Seçti dizisindeki Melis rolüyle çok sevilmiştir. Ardından 2 Yaka 1 İsmail ve Kadim Dostum gibi dizilerde de rol alan oyuncu bir süredir ekranlardan uzak kalmıştır.

Hayati ve Diğerleri Celil Nalçakan Kimdir?

Sivas’ta dünyaya gelen Celil Nalçakan, anne ve babası öğretmendir. Jeoloji Mühendisliği okuyan Celil Nalçakan, okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosuna girdi. Daha sonra Balıkesir Turizm Otel İşletmeciliği okumaya devam etti ama oyunculuğu da bırakmadı. Keşanlı Ali Destanı, İntikam gibi dizilerde oynamıştır.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Günay Karacaoğlu Kimdir?

Hayati ve Diğerleri Dizisi Bülent Çolak Kimdir?

Bülent Çolak, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İstanbul doğumlu olan Bülent Çolak,  Geniş Aile dizisinde “Ulvi” karakteriyle tanınmıştır. 1977 doğumludur. Başak burcundadır. Hatırla Sevgili, Çakallar Dans, Bir Hikayem Var gibi bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Ecem Karavus Kimdir?

1989 Sarıyer doğumludur. İstanbul Üniversitesin’de eğitim almıştır. Koç burcunda olan güzel ve genç oyuncumuz Pis Yedili dizisinde oynadığı rolle tanınmıştır. Asıl mesleği Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan oyuncu 3. Sınıfta okulu dondurup oyunculuk eğitimi almıştır.

Aybike Esin Tumluer

Bahtiyar Endin (Tahsin)

İbrahim Selim

Comments are closed.