Hayati ve Diğerleri Celil Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 10:19
0

Hayati ve Diğerleri Kanal D ekranlarında gösterime başladı. Dizi de oldukça ilginç karakterler bulunmakta. izleyenlerin dikkatini çeken karakterler merak edilmeye başladı. Dizler için bu karakterleri araştırdık. İşte Hayati ve Diğerleri Celil karakteri kimdir?

Başrollerini Celil Nalçakan, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Bülent Çolak ve Ecem Karavus’un paylaştığı, 1141 Productions’un yapımcılığını üstlendiği diziye daha önce Sınav, Zoraki Koca, Şubat, Fatih, Leyla ve Mecnun ile son olarak Güllerin Savaşı dizilerinde yer alan İbrahim Selim, Celil Nalçakan karakterini canlandıran oyuncudur.


Hayati ve Diğerleri Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


İbrahim Selim, 1979 Ankara doğumludur. Aslen Artvinli olan oyuncu aynı  zamanda seslendirme sanatçısıdır. 3 sene biyoloij okuduktan sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı kazanan İbrahim, okulu bitirdikten sonra TRT dizilerinde oynamaya başlamıştır.

En iyi Erkek Oyuncu ödülünü alan oyuncu tiyatro ödülleri kapsamında bu ödülü almıştır. Derviş Zaim’in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat gibi yapımlarda rol almıştır.

Hayati ve Diğerleri Tanıtım Fragmanı İzle

https://www.youtube.com/watch?v=EG4QwZwXerw