Hayati Ve Diğerleri İkircikli Nerede? İkircikli Karakolu Neresi?


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 13:19
0

Renkli oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Hayati Ve Diğerleri dizisi nerede çekiliyor? Dizide ismi geçen İkircikli Karakolu Nerede? Böyle bir karakol gerçekte var mı? İşte ayrıntılar…

Uzun süren tanıtımların ardından nihayet yayın hayatına başlayan dizi, Başkomiser Hayati ve ekibinin başına gelen komik ve bir o kadarda eğlenceli olayları konu alıyor. Her biri sürgün edilerek gelen polislerin aksiliklerle dolu maceraları izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek.

Hayati ve Diğerleri Dizisi İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu ve İbrahim Selim gibi isimleri kadrosunda yer aldığı Hayati Ve Diğerleri dizisinde geçen İkircikli Karakolu hangi semtte sorusu son zamanların en çok araştırılan ve merak edilen konusu oldu.

Hayati Ve Diğerleri İkircikli Karakolu Nerede?

Dizide adı geçen İkircikli Karakolu diye bir yer gerçekte yok. İkircikli Karakolu Hayati Ve Diğerleri için özel olarak tasarlanmış hayali bir yerdir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde böyle bir semt ve ilçe bulamadık. Dizi için İstanbul’un Avrupa yakasında bir bina kiralandı ve karakol merkezi olarak dizayn edildi. İkircikli kelimesinin anlamı belirsiz, kararsız, açık olamayan karmaşık anlamına geliyor. Karakola gönderilen memurların durumlarını en iyi şekilde anlatan kelime.