Hayati Ve Diğerleri Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 10:18
2

Kanal D’de Hayati ve Diğerleri isminde yeni bir komedi dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Kanal D, iddialı projelerle 2017-2018 sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor. 

Hayati Ve Diğerleri dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti hangi şehirde ve hangi semtte? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Hayati ve Diğerleri dizisi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda barındırıyor. Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen ve Cancu Dağdelen gibi komedinin usta isimleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmak için hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen Poyraz Karayel dizisinde adından söz ettiren Celil Nalçakan dizinin başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Poyraz Karayel dizisinde mafya rolünü canlandıran Nalçakan Hayati ve Diğerleri dizisinde Başkomiser karakterine hayat verecek.

Komedi türünde olacak dizinin yönetmenliğini Özer Kızıltan yaparken senaryosunu ise Onur Özcan ve Murat Özsoy kaleme alıyor. Dizi 2017-2018 sezonunun en iddialı  dizilerden birisi olacak gibi görünüyor.

Hayati Ve Diğerleri dizisi İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kurulacak. Bir grup polisin eğlence dolu halleri konu alınacak. Dizi çekimleri tek bir semtte gerçekleşmeyecek. Her hafta farklı semtlerde setler kurulacak.


Hayati ve Diğerleri Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Hayati ve Diğerleri dizisi dram dolu hikayelerin aksine izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Dizinin çekimleri eylül ayında başladı. En geç ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Merakla beklenen Hayati ve Diğerleri dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hayati ve Diğerleri Tanıtım Fragmanı izle

https://www.youtube.com/watch?v=EG4QwZwXerw

Comments are closed.