Hayati Ve Diğerleri Cankat Aydos hangi Karakter? Oynadığı Diziler Neler


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 03:22
0

Ekranların yeni komedi ve polisiye konulu dizisi Hayati Ve Diğerleri yayın hayatına tüm hızıyla start verdi. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizinin oyuncu kadrosu son günlerin en çok araştırılan ve merak edilen konularından oldu. Dizinin genç oyuncularından Cankat Aydos kimdir?

Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Cancu Dağdelen ve Ecem Karavus gibi komedinin usta isimleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmak için hazırlanıyor. Yediden yetmişe herkesin ilgiyle takip ettiği dizinin dikkat çeken renkli ismi Cankat Aydos hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

Hayati Ve Diğerleri Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

Son olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde izlediğimiz Cankat Aydos Hayati Ve Diğerleri dizisinde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıktı. Daha önce dram ve hüznün hakim olduğu dizilerde rol alan oyuncu Hayati Ve Diğerleri dizisinde komik ve eğlenceli bir polisi canlandırıyor.

Komedi türünde olan dizinin yönetmenliğini Özer Kızıltan yaparken senaryosunu ise Onur Özcan ve Murat Özsoy kaleme alıyor. Dizi 2017-2018 sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

Hayati Ve Diğerleri Cankat Aydos Kimdir?

1992 tarihinde dünyaya gelen genç oyuncu Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Henüz öğrenciyken Kayıp dizisinde rol alarak sektöre ilk adımı atmıştır. Daha sonra Maral, Behzat Ç, Emanet, Arkadaşlar İyidir ve Bir Deli Sevda dizilerinde rol almıştır. Cankat Aydos’a yeni projesinde başarılar diliyoruz.

Siz Cankat Aydos’un Hayati Ve Diğerleri dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Yerine hangi oyuncunun olmasını isterdiniz?