Hayat Sırları Murat Kimdir? Utku Ateş Kariyeri


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 15:35
0

Güçlü oyuncuları, sıradışı hikayesiyle ‘Hayat Sırları‘ Star Tv ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Dizinin Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker paylaşmakta. Dizi hikayesi kadar karakterleri ile de ilgi çekmeyi başardı. Dizide Murat karakterini canlandıran oyuncu performansı ile ilgi çekti.

Güçlü prodüksiyonu, inginç hikayesi ve usta oyuncuları ile ekranlara gelecek olan dizinin konusu kısaca şöyle; İstanbul’un gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen, tüm sırlara rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak. Dizi hem çekim mekanları hem de karakterlerin ilginçliği ile dikkatler kaçmıyor. Özellikle tanıtım fragmanları izleyicilerde iz bırakmaya yetti.  Şimdi isterseniz dizinin Murat karakterini yakından tanıyalım.

Dizide Murat karakterini canlandıran oyucumuz Utku Ateş’tir. Utku Ateş Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Radyo Televizyon Bölümü  ve yine Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümü olmak üzere çift bölüm bitirmiştir. 186 cm boyunda olan oyuncumuz 75 kg ağırlığındadır. Kahverengi gözlere sahip olan oyuncu 1990 doğumludur.

Utku Ateş oyunculuk haricinde Milyoner Olmak İster gibi fenomen yarışmalarda da yarışmacı olarakta boy göstermiştir. Utku Ateş’in oynadığı bazı diziler şu şekilde; Kurt Seyit Şura, Çilek Kokusu, Hayat Sırları

Utku Ateş’in Oynadığı Reklam Filmi