Hayat Sırları 27 Aralık Neden Yok Neden Yayınlanmıyor? Final Mi Yapıyor


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 18:05
1

Star Tv’nin çarşamba akşamları 20.00’de yayına başlayan dizisi Hayat Sırları 27 Aralık çarşamba akşamı var mı yok mu? 27 Aralık çarşamba akşamı her zamanki yayın saatinde başlamayan dizinin takipçileri Hayat Sırları 27 Aralık neden yok, neden yayınlanmıyor, final mi yapıyor sorularına yanıt aradı. İşte ayrıntılar.


Hayat Sırları Bitmesin Final Yapmasın Kampanyaya Sende Katıl


Uzun süredir hakkında erken final haberleri çıkan dizinin 27 aralık çarşamba akşamı aynı saatinde yayınlanmaması izleyenleri şaşırttı. Dizi 27 aralık çarşamba 2 saatlik bir farkla 22.15’te ekrana gelecek. Üzerinde kara bulutlar dolaşan dizi, yakında final yaparak ekran macerasına son verecek. Büyük umutlarla ekrana gelen dizi ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Usta oyuncu kadrosuna rağmen senaryosunun basitliği dizinin sonu oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Ecem Erkek, Olgun Toker ve Devrim Yakut’un başrollerini paylaştığı Hayat Sırları çarşamba akşamları 20.00’de ekrana geliyordu. Dizinin en büyük dezavantajı Çarşamba akşamları yayınlanıyor olması. Çünkü aynı gün aynı saatte reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul ve Kanal D’nin dram ve hüzün yüklü hikayesiyle dikkat çeken Meryem, ne yazık ki Hayat Sırları dizisinin gölgede bıraktı. Hayat Sırları çok yakında erken final yaparak ekranlara veda edecek.

Hayat Sırları 27 aralık çarşamba 9. bölümü ile 22.15’te ekrana gelecek. Dizi stok bölümleri yayınladıktan sonra bir kaç hafta içinde final yapacak. Final gününe kadar 22.15’te yayınlanmaya devam edecek.

Hayat Sırları 27 aralık Çarşamba 9. bölümü ile 22.15’te Star Tv’de. 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.