Hayat Sırları Yağmur Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Kilosu, Sevgilisi


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 03:26
0

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Sırları yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken, dizinin güzelliğiyle dikkat çeken Yağmur karakteri merak konusu oldu. Hayat Sırları Yağmur kim, gerçek adı, fiziksel özellikleri ve özel hayatıyla ilgili tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Hayat Sırları Bitmesin Final Yapmasın Kampanyaya Sende Katıl

Başrolünde Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı Hayat Sırları kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Aynı gün aynı saatte yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve Meryem gibi reyting rekortmeni dizilerin arasında kendine yer edinmeyi başardı. Bu başarıyı hiç şüphesiz dev oyuncu kadrosuyla yakaladı. Dizide usta ve tecrübeli oyuncuların yanında taze kanlarında olması dikkat çekiyor. Bu isimlerden bir tanesi de dizide Yağmur karakteriyle karşımıza çıkan oyuncu.

Hayat Sırları Çalan Şarkıları Ve Sözleri Sıla ‘Geri Getir’

Hayat Sırları Yağmur Kimdir?

Güzel ve genç oyuncu Burak’ın restoranında çalışanlardan biridir. Ve Burak’ın kız arkadaşının kuzenidir. Oyuncuyla ilgili detaylı bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Daha önce ekranlarda görmeye alışık olmadığımız oyuncuyu çok başarılı bulduk.

Siz Hayat Sırları dizisi Yağmur hakkında haberimizi güncellememiz için yardımcı olacak düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.