Hayat Sırları Kemal Kuzgun Kim? (Olgun Toker) Sevgilisi Kimdir?


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 19:27
0

Hayat Sırları dizisi titizlikle seçilen oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken en çok ilgi çeken Kemal Kuzgun karakterini sizler için araştırdık. Kemal Kuzgun karakterini canlandıran oyuncumuz Olgun Toker’dir. Peki Olgun Toker kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, kariyeri. İşte ayrıntılar.

1986 Mersin doğumludur. 12 Mart tarihinde doğan oyuncumuz MSM Konservatuvarda eğitim görmüştür. Eğitim sırasında oyunculuk kariyeri de başlamıştır. 2010 yılında Saklı Hayatlar isimli filmle ilk kariyer basamağını tırmanmıştır. Daha sonra 2011 yılında Bir Ses Böler Geceyi ve Kurtuluş Son durak isimli sinema projeleri ile yoluna hızlı adımlarla devam etmiştir. Hükümet Kadın filmi nde oynadığı Adnan karakteri ile simasını sektörde tanıtmıştır.

Karadayı, Son, Benim Adım Gültepe, Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Şarkısı dizileri ile adını seöktere kazınmayacak şekilde yazdı. Şimdi ise hemen hemen tüm projelerin aranan ismi olmuştur. Olgun Toker şuanda Hayat Sırları dizisinde Kemal karakterini canlandırmaktadır. Peki Kemal karakteri nasıl birisidir?

Kemal, ailenin ortanca çocuğudur. Babasının KPSS’yi kazanıp öğretmen olması için yaptığı baskıya rağmen, o babasının yolundan gitmeyi tercih etmiş ve kendince çizdiği yolda çok iyi bir aşçı olmuştur. Kemal, anne ve babasından gizlice bir kafede şef olarak çalışmaktadır. Kemal ailede ve çevresinde sevilen, sorumluluk sahibi, ama zamanı geldiğinde ise kaybetmekten korkmayan, gururlu, çekici, esprili kişilikli bir delikanlıdır.