Hayat Sırları Kuzgun Usta Lokantası Nerede


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 01:38
0

Kore yapımı My Father is Strange dizisinden uyarlanan  Hayat Sırları dizisi sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında dizinin nerede çekildiği de oldukça merak konusu oldu. Çekimleri İstanbul’da başlayan dizide olayların büyük bir kısmının geçtiği Kuzgun Usta Lokantası gerçekte nerede?

Yapımcılığını Most Productions’ın üstlendiği  Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı güçlü hikayesiyle dikkatleri çeken Hayat Sırları dizisinde ön plana çıkan Kuzgunlar Lokantası dizi için özel olarak inşa edildi.

Hayat Sırları Dizisinde Çekimler Başladı-İşte İlk Kareler

Hayat Sırları’nın çekimleri 24 eylül’de start aldı. Çekimler için özel olarak 2000 metrekarelik bir alanda  50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışması yapıldı. 6 ay süren titiz bir hazırlıktan sonra çekimlerin odak noktası olarak İstanbul uygun görüldü.

Hayat Sırları dizisi için özel bir mahalle inşa edildi. 9 ev ve 5 dükkandan oluşan küçük ve sevimli bir mahalle. Büyük bir emekle hazırlanan dizi tam bir aile sıcaklığını yaşatacak izleyenlere.

Dizinin konusunu özetleyecek olursak: Kuzgun ailesinin küçük esnaf lokantası ve sıcak mahallesinde geçen sevgi dolu hikayesi izleyenlerin beğenisini toplayacak gibi görünüyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle her kesimden insanın ilgisini çekecek yeni bir dizi.

Kuzgun Usta Lokantasının yer aldığı tam adresi biliyorsanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz.