Hayat Sırları Erken Final Mi Yapacak? Tuttu Mu İzlendi Mi?


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 18:30
3

Star Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Hayat Sırları sezona hızlı bir giriş yaptı. Uzun süren tanıtım fragmanlarının ardından büyük merak uyandıran dizi beklentileri karşıladı mı? Dizi izlendi mi? Tutar mı? İşte Ayrıntılar…

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Devrim Yakut ve Olgun Toker gibi birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu Hayat Sırları 1 Kasım Çarşamba günü yayın hayatına başladı.

Hayat Sırları Kuzgun Usta Lokantası Nerede

Dizinin yayın günü oldukça riskli. Çarşamba akşamları Trt’nn reyting rekortmeni dizisi Diriliş, Kanal D’nin kemik izleyici kitlesine ulaşmış sevilen dizisi Meryem ile aynı gün yayınlanan Hayat Sırları, bu başarılı yapımlar karşısında ne yapacak merak konusu.


Hayat Sırları Bitti Mi? Neden Yok? Final Mi Yaptı?


Hayat Sırları sıcak aile hayatını anlatmasının yanı sıra gizlenen sırların açığa çıkmasıyla bir ailenin nasıl darmadağın olduğunu izleyiciye anlatıyor. Dizi ilk bölümü ile çokta düşük reytingler almadı. Fakat biz dizinin ilk bölümü olduğu ve merak edildiği için izlendiğini düşünüyoruz.

 

Dizi 2. bölümde aynı izlenme oranını yakalayamaz. Aslında dizinin konusu herkesimden insana hitap eden izleyenlerin kendinden biz iz bulabileceği sıcak bir senaryoya sahip. Hayat Sırları dizisi Çarşamba günü dışında başka bir güne kaydırılırsa izlenme oranları artacaktır.

Bakıldığında dizinin pazar günü yayınlanması reytinglerini arttırabilir. Star Tv dizinin uzun soluklu olmasını istiyorsa dizinin yayın gününü mutlaka değiştirmeli. Dizi sosyal medyada da ilk bölümü ile beklenen ilgiyi  ne yazık ki görmedi.

Siz Hayat Sırları dizisini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.