Hayat Sırları Dizisi İnci Kim? Gerçek Adı -Rol Aldığı Dizler


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:53
0

Star Tv’nin iddialı dizisi Hayat Sırları’nda İnci karakterini canlandıran Devrim Yakut kimdir? Başarılı oyuncu hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik…

Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel dizisinde izlediğimiz usta oyuncu yine bir Star TV dizisiyle izleyici karşısına çıkacak.

Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü ve Olgun Toker gibi başarılı isimleri bulunduran Hayat Sırları dizisinde İnci karakteriyle karşımıza çıkan isim Devrim Yakut.

Senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı Star TV’nin yeni gözdesi Hayat Sırları’nın yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz yer alıyor.

Dizinin konusunu özetleyecek olursak: Kuzgun ailesinin küçük esnaf lokantası ve sıcak mahallesinde geçen sevgi dolu hikayesi izleyenlerin beğenisini toplayacak gibi görünüyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle her kesimden insanın ilgisini çekecek yeni bir dizi.

Kuzgunların aile reisi Mustafa karakterini Ahmet Mümtaz Taylan canlandırırken onun karısı ve 3 çocuğunun annesi İnci rolünü Devrim Yakut üstleniyor.

Hayat Sırları Dizisi İnci Kim? Devrim Yakut

1968 Ankara doğumlu usta oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Daha önceden Unutma Beni, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken, Ben Onu Çok Sevdim, Düğün Dernek, Vicdan, Analı Oğullu, Bana Masal Anlatma, Home Ofis, Sadece Sen, Çalsın Sazlar, Ekşi Elmalar ve son olarak  Cesur ve Güzel’in kadrosunda rol almıştır.


Hayat Sırları Dizisi Kemal Kim? Olgun Toker Biyografisi


Hayat Sırları Star Tv ekranlarında çok yakında başlıyor…