Hayat Gibi Dizisi İsim Değiştirdi!


Güncelleme: 31 Ocak 2019 : 21:39
0
Aile!

FOX TV’nin merakla beklenen ve iddialı kadrosuyla da dikkat çeken yeni dizisi ”Hayat Gibi”nin ismi değişti!

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Deniz Madanoğlu’nun üstlendiği, kadrosunda Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş, Alper Saldıran, Ali Seçkiner, Serkan Ercan, Elçin Efecan ve Celil Nalçakan’ın yer aldığı dizinin ismi ne oldu? Detaylar haberimizde..

Dizi Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

FOX ekranlarına damga vurmaya hazırlanan, konusuyla seyirciyi ekran başına kilitleyecek olan yeni dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi ancak elimize geçen bilgilere göre önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak ve Şubat sonu Mart başı gibi yayında olması bekleniyor. Bakalım genel seyirci yeni diziye ilgi gösterecek mi?

Hayat Gibi Dizisinin Yeni İsmi Ne Oldu?

Uyarlama bir senaryoya sahip olan dizi yabancı bir dizi olan This is Us’tan Türkiye’ye uyarlanıp iyi bir seyirci çekeceğini düşünen Medyapım imzalı dizi Hayat Gibi’nin ismi son dakika değişikliğiyle ‘Aile’ oldu. Medyapım’ın uyarlama konusunda oldukça profesyonel olduğu aşikar. Bakalım yeni dizisinde de seyirciye aynı düzende etkisini sunabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bilindiği üzere Medyapım’ın son dönemlerde yapmış olduğu başarılı diziler mevcut. Bunlar Yasak Elma, Kadın, Bizim Hikaye ve Reytingleri iyi olmasa da Bir Litre Gözyaşı.