Günah Dizisinin Çekim Yeri Neresi? Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 22:54
1

Günah dizisi nerede çekiliyor? Günah dizi seti nerede? Günah dizisi İstanbul’da nerede çekiliyor? Günah dizisi hangi semtte çekiliyor?

Ortaks yapımın yapımcılığını üstlendiği Günah dizisi adıyla ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi uyandırdı. Ayrıca dizinin konusu da seyircileri ekran başına kilitleyecek.

3 kız kardeşin hayatlarında yaşadıkları zorlukları ve büyük mücadelesini anlatacak olan dizinin ilk bölümlerinin İstanbul’da çekilmesi planlanıyor. Dizinin çekim yerleri ile ilgili net bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İstanbul’un gecekondularının yoğun olduğu yerlerle zengin semtlerinde çekilmesi düşünülen dizi yeni sezonda izleyicilerin en çok beğendiği yapımlardan birisi olacak gibi görünüyor.

Günah dizisinin başrolünde ise Zeynep Kızıltan yer alıyor. Geçtiğimiz senelerde ekranlarda olan Küçük Kadınlar dizisini andıracak olan dizi, dram türüyle ekranlarda olacak.

Dram türünde çekilen diziler son zamanlarda izleyicinin ilgisini çok çektiği için Ortaks yapım da dram dizisi çekme kararı aldı. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Anne dizisi de dram türüyle ekranlarda yer alıyordu ve büyük bir seyirci kitlesi edinmişti. Bu nedenle yapımcılar yeni sezon için de Günah dizisini ekranlara getirme kararı aldı.

Parmaklıklar Ardında dizisi ile televizyon dünyasına giren Zeynep Kızıltan’ın dizide yer alması da sevenlerini oldukça sevindirdi. En son Cesur ve Güzel dizisi ile ekranlarda olan ünlü oyuncu, sevenleri bekletmeden yaz tatilinin ardından yeniden ekranlarda olma kararı aldı.

Siz de Günah dizisi ile ilgili yorumlarınızı lütfen bize iletin. En güncel dizi haberleri için bizi takipte kalın…

Günah Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri

Comments are closed.