Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kitapları Tek Tek Diziye Dönüşüyor!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:07
0

Gülseren Budayıcıoğlu psikiyatrist kimliğinin dışında yazarlık alanında sergilediği üstün performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Özellikle sunulan eserlerin halkın içinden hikaye barındırması bu süreci daha memnun edici bir hale getirmektedir. Siz de tek bir tık ile internet üzerinden İstanbullu Gelin’i izlemeye başlayabilir ve Budayıcıolu’nun kalemine aşina olabilirsiniz.

İstanbullu Gelin dahilinde net şekilde anlaşılan sorun ise kitaba tam olarak riayet edilmemesidir. Önce kitabı okuyup daha sonrasında filme şans veren kişilerin bu yapımdan çok da memnun olmadıkları belirtilmelidir.

Yeni Sezon Yeni Kitaplar

İstanbullu Gelin’in elde ettiği başarının sonrasında yazarın diğer kitaplarının da diziye dönüştürülmesi için gerekli tekliflerin getirildiği biliniyor. Netflix kapsamında yayınlanacak olan Kral Kaybederse dizisi de bunların başında geliyor.  Yeni kitapların yolda olduğunun işaretini veren Budayıcıoğlu imza günlerine katılmaya da devam ediyor. Fuarlara yazar ile yakından tanışıp kitapları imzalatma şansını dahi elde edebilirsiniz. Aynı zamanda TV ve internet üzerinden dizileri takip ederek yazarın eserlerinin ekrana nasıl uyarlandığı hakkında bilgi edinebilirsiniz.