Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri


Güncelleme: 12 Temmuz 2018 : 16:14
2

Yeni proje haberlerini sık sık aldığımız 2018 sezonu için bir yeni dizi projesi de TİMS&B yapım tarafından ekranlara geliyor. Projeyle ilgili detaylar günden güne ortaya çıkarken dizinin oyuncu kadrosu senaryosu ve müzikleri dışında nerede çekildiği de büyük merak konusu oldu. Diziseverler Gülperi dizisi nerede çekiliyor, dizi seti çekim yeri neresi sorularını internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte detaylar…

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Bir süredir dizinin başrolünde kimin rol alacağı gündemde olan Gülperi dizisi nerede çekiliyor sorusu  yanıt buldu. Ünlü senarist Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay olarak açıklandı. Dizinin yönetmenliğini Cem Karcı üstlenirken, Nurgül Yeşilçay’ın partneri de Timuçin Esen olacak.

Gülperi dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusunu üstlenelim.  Uzun bir aranın ardından tekrar kamera karşısına geçen Timuçin Esen, yine dram türünde bir projeye imza atacak. Dizide çok çocuklu bir kadının zorlu hayat mücadelesi izleyenlere aktarılacak.  Ekranlara yeni bir soluk getirecek Gülperi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Eylem Canpolat daha önce yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Karadayı ve Kara Para Aşk dizilerinin senaryosunu kaleme almış başarılı bir senaristtir. Gülperi dizisi de Eylem Canpolat’ın kaleminden çıktığı için umut vaat eden bir proje olacağını düşünüyoruz.

Gülperi dizisi nerede çekiliyor?

Gülperi dizisi çekimlerinin doğuda başlaması planlanıyor. Daha sonra çekimlerin İstanbul’da devam edecek. İlk etap çekimleri doğu illerimizden Gaziantep’te gerçekleşecek dizinin ilerleyen bölümleri İstanbul’un güzide semtlerinde yapılacak. İstanbul Arnavutköy ve çevresinde gerçekleşecek çekimlerin tam adresini en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.

Gülperi dizisi nerede çekiliyor sorusu ile ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak fikirlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Gülperi dizi ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilir, en güncel bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. antep halki sokakda kadin dovmez dovene seyirci kalmaz sehit kaniyla sulanmis kalede bira icmez bosunu atmaz antep yasamani bu kadar aşağılamayın rutuk neredensin sehitler lalesinde bira icme cekimi bar

  2. Gulperi atep nizip sonradanda istanbulda cekilmeye basliyacak cunku seti kendi gozumle gordum inanabilirsiniz antepde yasiyorum firat baraji tarafinda cekiliyor su an hatta 1. Bolumu gordum izledimde super tavsiye ederim

Comments are closed.