Gülperi Dizisi 14.Bölümde Çalan Şarkı! Gülperi Son Bölümde Çalan Şarkı!


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 21:37
0
Gülperi Eyüp Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

Show TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Gülperi 14.bölümüyle ekrana geldi. Dizide işlenen senaryo kadar çalan müzikler ve şarkılar da ilgi görmeye devam ediyor. Tims&B yapımcılığında ekrana gelen dizide bu hafta da oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.

Gülperi 14.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır. Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

Gülperi Dizisi 14.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Gülperi dizisinin yeni bölümünde yayınlanan ve bir sahnede çalan şarkı seyircinin büyük beğenisini kazandı. Hem sahneye uyumu hem de şarkının güzelliği seyircinin dikkatini çekti. Peki hangi şarkı? Şarkının adı neydi? Şarkıyı söyleyen kişi kim ve şarkının sözleri Nasıl? İşte cevabı.. Şarkıyı söyleyen kişi Mümin Sarıkaya’dır ve şarkının ismi ise Ben Yoruldum Hayat’tır. İşte o şarkı ve sözleri..

Ben yoruldum hayat gelme üstüme,
Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne,
Gözümden gönlümden düşen düşene,
Bu öksüz başıma göz dağı verme.

Ben yanıldım hayat vurma yüzüme
Yol verdim sevdanın en delisine,
O yüzden ömrümden giden gidene,
Şu yalnız başımı eğdirme benim.

Ben pişmanım hayat sorguya çekme,
Dilersen infaz et kar etmez dilime,
Sözlerim ağırdır dokunur kalbe,
Şu suskun ağzımı açtırma benim.