Gülperi 9. Bölüm Özeti İşte Yaşananlar – Kadir; Özür Dilerim Gülperi!


Güncelleme: 13 Kasım 2018 : 01:30
0

Atv’nin en çok izlenen dizlerinden Gülperi 9. bölümüyle ekranlara geldi. 9. Bölümde önemli sahneler yaşandı. Selen Hanan’ı öptü! kendini kurtarmasından etkilenen Selen, Hasan’ı yanağından öpüyor. Plan yapmadan duramayan Şeyma ise Yakup’un yanına gidiyor. Bu sırada Hasan için karakola gelen Gülperi ve Kadir eski zamanları tartışmaya başlıyor.

Gülperi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gülperi son bölüm özeti ve tüm detaylar…

Gülperi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi 9. bölümüyle Show TV’de seyircisinin karşısına çıktı. 9. bölümde öyle sahneler yaşandı ki dizinin son bölümünün hemen ardından izleyiciler heyecanla yeni bölümün fragmanını beklemeye başladılar. Peki, Gülperi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İşte Gülperi 9. son bölüm özeti ve 10. bölümde merak edilenler…

Gülperi dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş tarafından fragmanın önümüzdeki hafta içi paylaşılması bekleniyor. Gülperi’nin 10. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

İşte Gülperi 9. son bölüm özeti

Selen, Hasan’ı öpüyor!

Gülperi’nin 9. Bölümünde; Sonunda istediğini alıp Selen’i kurtarıp evine getiren Hasan için macera bitmiyor. Selen’den tüm olanlar için özür dileyen Hasan, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor. Selen Hasan’ı yanağından öpüyor. Daha Hasan olayın şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken Gökhan geliyor. Hasan, Selen’i Gökhan’dan korumak isterken etraflarını polisler sarınca işler biraz daha karışıyor.

Sana olan aşkım bitmedi!

Gülperi’nin 9. Bölümünde; Gülperi ve Kadir’in tartışması büyümeye devam ediyor. Geçmiş ilişkilerinin tartışması içinden bir türlü çıkamıyorlar. Bu işe nokta koymak isteyen Gülperi bir daha görüşmek istemediği söylüyor. Gülperi’yi kolundan tutan Kadir gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor; sana olan aşkım bitmedi!

Ben seni asla unutmayacağım!

Gülperi’nin 9. Bölümünde; Şeyma ve Kadir’in arasında çıkan tartışmanın henüz arasından çıkıp eve dönen Gülperi, kapıdaki menekşeleri farkediyor. Evdeki menekşeleri görür görmez Kadir’e ayrılık zamanı verdiği menekşeleri hatırlayan Gülperi, göz yaşlarını tutamıyor. Bu sırada kızının bu üzgün halini gören Kadir ne olduğunu merakla sorsa da Artemis anlatmaktan çok sarılmayı tercih ediyor. Kadir, Hasan’a olan duygularını anlatmaya başlayan Artemis’e sıkıca sarılıp saçlarını okşuyor. Biraz daha rahatlayan Artemis, arkadaşında kalıyor.

Kadir boşanmak istiyor!
Gülperi’nin 9. Bölümünde; Şeyma’nın Gülperi ile olan ilişkisini öğrenip şok olan Kadir, gerçekleri öğrenmek için Gülperi’nin kovulduğu apartmana gidip Nesli’den tüm gerçekleri öğrenmişti. Nesli ne kadar yalvarıp özür dilese de duyduklarından sonra çılgına dönen Kadir, Şeyma’dan boşanmak istediğini söylüyor.

Gülperi’nin 9. Bölümünde; Şeyma ile tartıştıktan sonra Gülperi’nin yanına giden Kadir, dertleştikten sonra yardım teklif etse de Gülperi teklifi geri çeviriyor. Eski zamanlardan bahseden Kadir, 20 yıl önce sorumlulukları yerine aşkını tercih etmesi gerektiğini söylüyor. Bunu duyan Gülperi kısa bir sessizlikten sonra eve giriyor. Hayatını düzene sokmaya çalışan Gülperi ve Kadir’in yolu yine kesişmek zorunda kalır. Gülperi, aldığı bütün kararlara rağmen Kadir’in söyledikleri karşısında kendisini yepyeni bir hikâyenin içerisinde bulacak gibi.

Timuçin Esen’in Gülperi’den özür dilediği sahnede çalan fon müziği

Yapım: Tims&B Productions Yönetmen: Cem Karcı Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon Müzik: Cem Öget

Gülperi Oyuncuları: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert