Gülperi 17.Bölümde Çalan Şarkı? Gülperi Son Bölümde Çalan Şarkı?


Güncelleme: 25 Ocak 2019 : 21:29
0
Ebru Gündeş - Aşık

Show TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Gülperi 17.bölümüyle ekrana geldi. Dizide işlenen senaryo kadar çalan müzikler ve şarkılar da ilgi görmeye devam ediyor. Tims&B yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan ve Burak Dakak gibi isimlerin paylaştığı dizide bu hafta da oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.

Gülperi 17.Bölümde Neler Yaşandı? Son Bölüm Özet!

Kadir’in gelişiyle oturduğu nikah masasında şoke halde kalan Gülperi, onun Eyüp’le ilgili söyleyecekleri olduğuna emindir. İstediği yanıtları almak için çabalayan Gülperi bir yandan da Eyüp’ün ve çocuklarının beklenti dolu bakışları altında nikah memuruna cevabını vermek zorundadır. Hasan ve Artemis, Kadir’in Eyüp’le ilgili ne bildiğini öğrenmek için birlikte tehlikeli bir serüvene atılırken; Bedriye de hiç tanımadığı yeni bir dünyaya girmek üzeredir. Ancak hepsini de bazı sürprizler beklemektedir. Eyüp Kadir’in sürekli yoluna çıkmasına çok öfkelenir ve artık bu duruma bir son vermeye karar verir. Ancak intikam almak için yaptığı plan herkesin hayatını değiştirecek kadar tehlikelidir.

Gülperi 17.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

İşlerin iyiden iyiye çığrından çıkmaya başladığı dram dizisi Gülperi’nin 17.bölümünde çalan şarkıyı seslendirenler Tuna Kiremitçi ve Yıldız Tilbe’dir. Seyirci tarafından sahneye fazlasıyla yakıştırılan şarkının ismi ise “Gelse de Ayrılık”tır. İşte o şarkı ve sözleri..

GELSE DE AYRILIK

Bir kuşun gözleriydik yıllarca
Bakıyorduk masumca dünyada olanlara
Gökyüzü anlatır dili olsa
Bedeli her ne varsa ödedik hadi neyse
Bunu da görmedik
Bunu da yaşamadık
Buna da yanmadık demeyiz artık
Gelse de ayrılık
İki deniz feneriydik karanlıkta
Onlarca fırtınada gösteren yolu yalnızlara
Martılar şahidimiz olmasa
Geçeriz şu dünyadan güleriz hadi neyse
Söz – Müzik: Tuna Kiremitçi
Düzenleme: Hüseyin Çebişci