GÜLPERİ 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!


Güncelleme: 19 Ocak 2019 : 01:06
0

Ara veren diziler, haftayadan itibaren ekranlardaki yerini almaya başlıyor. Başrollerinde, Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi oyuncuların yer aldığı, Gülperi dizisinin merakla beklenen 17.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

KADİR EYÜP’ÜN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA DÖKÜYOR!

Dizinin yayınlanan son bölümünde, Gülperi ve öldü sanılan kocası Eyüp, yeniden evleneceklerken bölüm sona ermişti. Yeni bölümün fragmanında, nikâha Kadir’in geldiği görülüyor. Kadir’in, Eyüp hakkında kimsenin bilmediği gerçekleri açıkladığı ekrana yansıyor. Gülperi, Eyüp’le evlenmek üzereyken, Kadir, Eyüp’e Suriye’den birkaç isim sayıyor. “Bu isimler sana tanıdık geldi mi” diye soruyor. Kimse olanlara anlam veremiyor. Eyüp’ün korktuğu göze çarpıyor. Sonraki sahnede, Kadir ve Eyüp’ün gelin odasında oldukları görülüyor. Kadir bu kez de, onun yakasına yapışıp “Bütün cinayetlerini ispatlayacağım” diye meydan okuyor. Arkasından gelen görüntüde, Hasan’ın Kadir’i durdurmak istediği anlaşılıyor. Ancak, Gülperi ’de Hasan’a engel oluyor. Hasan bu sefer de, annesine karşı geliyor ve “Niye geldi o Kadir? Biliyor musun niyetini” diye soruyor.

GÜLPERİ EVLENMEKTEN VAZGEÇİYOR MU!

Kadir ve Eyüp gelin odasında tartışırken, odaya Gülperi girip ikiliyi ayırıyor. Eyüp kendini savunmak için, Kadir’i “Nikah basmaya gelmiş” diyerek itham ediyor. Ancak, Kadir bu lafın altında kalmayıp, “20 sene önce basmalıydım o nikahı” diyerek karşılık veriyor. Gülperi şaşkınlıkla yıllar önce neler yaşandığını soruyor. Fakat, Kadir “Ben sana hiçbir şey söylemeyeceğim Gülperi. Sadece şunu bil. Ortada büyük bir suç var. Gerisini Eyüp anlatsın. Önce öğren gerisine sen karar ver.” diyerek izleyenleri şaşırtıyor. Gülperi’de anlam veremiyor. Evlenmeyecekleri düşünülürken, diğer görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla, Gülperi çocukları için o masada evet diyor. Ama, işin peşini bırakmışa da benzemiyor.

HASAN ŞÜPHELENMEYE BAŞLIYOR!

Hasan’ın nikahta yaşananlardan sonra, içini şüphe kemirmişe benziyor. Gidip Kadir’e “Sen benim babamla ilgili ne biliyorsun? Ne sakladın? Geldin oraya ne söyledin” diyerek hesap soruyor. Fragmanın sonunda Gülperi’nin yüzü görünüyor ve Kadir’in dış ses olarak “Eyüp bir katil” dediği duyuluyor. Ancak bunu, Hasan’a mı, yoksa Gülperi’ye mi söylediğini yeni bölümde göreceğiz.

Gülperi 17.bölümüyle 25 Ocak Cuma Show tv’de.