Gülizar Dizisi Gülizar’ın Söylediği Küçük İnsanlar Doğar Şarkısı Ve Sözler


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 02:35
1

Sezona geç başlamasına rağmen kısa sürede rakiplerine ayak uydurmayı başaran Gülizar dizisi konusu ve oyuncuları dışında dizide çalan şarkılarla da izleyenleri atmosferine almayı başarıyor. Şarkıcı olma hayallerine adım adım yaklaşan Gülizar’ın kendi sesiyle yorumladığı şarkılar kısa sürede sosyal medya ve diğer platformlarda patladı. Özellikle Gülizar dizisi Gülizar’ın söylediği küçük inanlar doğar şarkısı kısa sürede dillerde dolaşmaya başladı.


Farah Zeynep Abdullah (Gülizar Dizisi) Hüzün Dibi Şarkısı Ve Sözleri


Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ömer Berk Cankat’ın yer aldığı Gülizar dizisi 2. bölümden itibaren sık sık duyduğumuz küçük insanlar doğar isimli şarkı Gülizar’ın hayatını değiştirir. Murat sayesinde Kartal ile tanışan Gülizar hiç vakit kaybetmeden albüm hazırlıklarına başlar. İlk provada oldukça heyecanlanan Gülizar’a Kartal’dan destek gelir. Yıllardır bu işin içinde olan Kartal onun durumunu en iyi şekilde anladığı için yanına gider ve onu yüreklendirir. Kartal’ın destekleriyle şarkıya motive olan Gülizar herkesi sesiyle büyüler.

Gülizar’ın çocukluğundan beri kurduğu hayallerine kavuşmasına ramak kalmıştır. Herkesin tanıdığı ve sevdiği şarkıcı olmak için ilk adımı atan Gülizar endişeyle karışık bir mutluluk içindedir. Gülizar Kartal tarafından keşfedilmesini sağlayan Küçük insanlar doğar ( hüzün dibi) şarkısını başarıyla seslendirecek ve hayallerini kurduğu büyülü hayatın içine çok kısa süre sonra girecektir.

Gülizar dizisi Gülizar’ın söylediği küçük insanlar doğar şarkısı ve sözleri kısa sürede herkesin ilgisini çekti. Farah Zeynep Abdullah’ın kadife sesinden dinlediğimiz şarkı izleyenleri mest ediyor. Oyuncu kimliğinin yanı sıra yorumcu kimliğiyle de ön plana çıkan Farah Zeynep Abdullah herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.

Gülizar dizisi Gülizar’ın söylediği küçük insanlar doğar (hüzün dibi) şarkısı  ve sözlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Comments are closed.