Gülizar Esra Kim? Esra İnstagram Hesabı


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 19:45
0

Cumartesi akşamları ekrana gelen ve kısa sürede iyi bir çıkış yakalayan Gülizar dizisi oyuncu kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor. Diziye yeni bölümde Esra karakteriyle yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizinin takipçileri Gülizar Esra kim sorusuna yanıt aradı. İşte Gülizar Esra’ya dair tüm detaylar..


Gülizar Dizisi Gülizar’ın Söylediği Küçük İnsanlar Doğar Şarkısı Ve Sözler


Dizinin son bölümde Gülizar hayallerine kavuşmuş ve ilk sahne heyecanını yaşamıştır. En mutlu ve heyecanlı anlarında yanında Suzi ve Fettah vardır. Kartal Bey’in desteğiyle sahne için hazırlanan Gülizar’a Esra Hanım yardımcı oldu. İsminin değişmesinden saçlarının değişimine ve sahne kıyafetlerine kadar tüm detaylarıyla ilgilenen Esra kim?

Diziye 7. bölümde dahil olan ve Gülizar’ı sahneye hazırlayan Esra dizinin ilerleyen bölümlerinde tekrar yer alır mı bilinmiyor. Fakat dizide her karakter izleyenler tarafından merak ediliyor. Gülizar dizisi 7. bölümde izlediğimiz Esra’nın gerçek ismi Sema Mağara’dır. Sosyoloji mezunu olan Sema Mağara radyocu, dublaj sanatçısı ve oyuncudur. Pek çok reklam filminde, dizi projelerinde önemli karakterin seslendirmelerini yapmıştır.

1999 yılında ülkemizde yayınlanan Rosalinda filminde Nora Salinas seslendirmesi Sema Mağara’ya aittir. Tiyatro oyunlarında rol almayı daha çok tercih eden Mağara, Gülizar dizisinde Esra karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Sema Mağara sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmıyor.

Sema Mağara instagram hesabı: @semamagara