Gülizar Dizisi Fatoş Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Kariyeri


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 10:24
0

Pek çok yeni projenin art arda yayın hayatına başladığı günlerde en çok dikkat çeken dizilerden olmayı başaran Gülizar, zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin güzelliğiyle dikkat çeken oyuncularından Fatoş kimdir? İzleyenler dizideki her bir oyuncunun gerçek adını, yaşını, boyunu ve oynadığı dizileri oldukça merak etti. Bu isimlerden bir tanesi de Fatoş karakterini canlandıran Pelin Abay oldu. Gülizar dizisi Fatoş kim sorusunun yanıtı haberimizin devamında…


Gülizar Farah Zeynep Abdullah’ın Söylediği Bir El Lazım Şarkısı ve Sözleri


Kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berk Erçer, Berkay Ateş, Şerif Sezer ve Ebru Cündübeyoğlu  gibi isimlerin yanında genç ve dinamik bir oyuncu olan Pelin Abay da yer alıyor. Gülizar dizisinde Fatoş karakterini canlandıran Pelin Abay kimdir sorusu en çok merak edilen ve araştırılan konulardan oldu.

Dizide şarkı söylemek isteyen, sesini milyonlara duyurup ünlü bir ses sanatçısı olmak isteyen Gülizar’ın Veteriner Murat ile hiç beklenmedik bir şekilde kesişen hayatını izleyiciye aktaracak.

Etkileyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla kısa sürede zirvenin sahibi olmayı hedefleyen dizide daha önce ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir isim dikkat çekti. Gülizar dizisinde Fatoş karakterine hayat veren oyuncu izleyenlerin ilgi odağı oldu. Gülizar dizisi Fatoş kim? sorusu internet üzerinden en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. Gülizar dizisi Fatoş kim sorusunu sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Gülizar Dizisi Fatoş Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Kariyeri

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Abay, Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Daha çok tiyatro oyunlarında rol alan Pelin Abay, ilk dizi oyunculuğu deneyimini Gülizar ile yaşayacak. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.