Güldür Güldür yeni sezon Çağlar Çorumlu neden yok?


Güncelleme: 8 Haziran 2017 : 21:56
0

Güldür Güldür yeni sezonda Şevket Hoca neden yok? Güldür Güldür Çağlar Çorumlu neden yok? Çağlar Çorumlu Güldür Güldür’den neden ayrıldı?

Show Tv’nin eğlenceli programı Güldür Güldür’de büyük bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir kadroda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu’nun yeni sezonda programda olmayacağı öğrenildi. Güldür Güldür Show’un en sevilen oyuncularından birisi olan Çağlar Çorumlu, Şevket Hoca skeçleri ile çok sevilmişti. Aynı zamanda yer aldığı her skeçte izleyicileri gülme krizlerine sokan ünlü oyuncu, başka bir programda karşımıza çıkacak.

Çağlar Çorumlu, yeni sezonda Gülse Birsel’in yazıp yönettiği aynı zamanda kendisinin de oynaması beklenen Kanal D ekranlarında sit-com tarzı dizide yer alacak. Uzun süredir görüşmeleri süren ikili sonunda anlaşmaya karar verdi. Çağlar Çorumlu, Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif ve 216’da da yerini almıştı.

 

 

 

 

Güldür Güldür yeni sezonunda Çağlar Çorumlu olmadan ekranlara gelecek. Diğer başarılı oyuncuları ile skeçleri devam ettirmeye çalışacak olan program büyük bir eksiklik yaşayacak olsa da yine de yoluna devam edecek. Çağlar Çorumlu da yeni sit-com tarzı dizisi ile sevenleri ile buluşacak.

Sizce Çağlar Çorumlu olmadan program başarılı olabilecek mi? Çağlar Çorumlu olmadan Güldür Güldür eski izlenme oranlarını devam ettirebilecek mi? Yorumlarınızı yorum ekle kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.