Gerçeğin Peşinde TV 8’de başlıyor’ Gerçeğin Peşinde nasıl bir program?


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 13:08
157

TV 8 ekranlarının yeni programı Gerçeğin Peşinde nasıl bir program olacak? Gerçeğin Peşinde formatı nasıl?, Geçeğin Peşinde sunucusu kim? Gerçeğin Peşinde ne zaman yayınlanacak? TV 8 ekranlarında yepyeni bir program izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. İsmi Gerçeğin Peşinde olacak programın ayrıntıları da netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı, Gerçeği Peşinde programı için ünlü sunucu Serap Ezgü ile anlaşma sağladı.

Serap Ezgü’nün sunuculuğunu üstlendiği Gerçeğin Peşinde programının formatı, Müge Anlı’ın Tatlı Sert programı gibi olacak. Cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin aydınlatılmaya çalışılacağı program izleyiciyi de derinden sarsacak.

Gerçeğin Peşinde programının final yapması beklenen İşte Benim Stilim’in yerine geleceği iddia edilse de programın yayın saati henüz netleşmedi. Gerçeğin Peşindenin hafta içi her gün ekranlarda olması bekleniyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının reytinglerinin üst sıralarda yer alması diğer kanalların da bu tarz programlara yönelmesine neden oldu. Geçtiğimiz aylarda Fox Tv bir atak yaparak İnci Ertuğrul ile bu tarzda bir program başlattı. Müge Anlı kadar reyting alamayan program yayın hayatına devam ederken Tv 8’den de bir atak geldi.

Acun Ilıcalı, program için Serap Ezgü ile anlaşma imzaladı. Serap Ezgü, daha önce gündüz kuşağında yayınlamış olduğu programlarla çok seviliyordu. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalmış olan Serap Ezgü’nün Gerçeğin Peşinde ile dönüşü de muhteşem olacak gibi görünüyor.

Sizce Gerçeğin Peşinde programı tutacak mı? Gerçeğin Peşinde programı başarılı olacak mı? Serap Ezgü’nün sunumu ile program iddialı olacak mı? Görüşlerinizi bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

157 YORUMLAR

  1. Babanne cocuklari icin savunma yapinca biliyorda gizliyor diyen gulizar ,sen ersin ve ozkanla ilgili hic konusturmuyorsun o zaman sende biliyor ve sakliyorsun .Senin mantigin dogruysa burdan bu sonuc cikar.AYRICA ADLI TIP UZMANI BEYYYY RESIM UZERINDEN KONUSUP ÖLÜM E 3 SAAT ÖNCE OLMUS DIYORSUN.AZ DÜŞÜN ISTERSEN O RESIM SAAT KACTA CEKILMIS ACEBA.COCUK CANLANDIRMA ODASINDA 45 DK KALMIS.EEE NOLDU HASTANEYE GELDIKTEN EN AZ BIR SAAT SONRA CEKILMIS RESIM.AYRICA BABA NASIL COCUGUNUN CANSIZ RESMINI CEKEBILMIS ONADA HAYRET EDIYORUM.

  2. Babanne cocuklari icin savunma yapinca biliyorda gizliyor diyen gulizar ,sen ersin ve ozkanla ilgili hic konusturmuyorsun o zaman sende biliyor ve sakliyorsun .Senin mantigin dogruysa burdan bu sonuc cikar.AYRICA ADLI TIP UZMANI BEYYYY RESIM UZERINDEN KONUSUP ÖLÜM E 3 SAAT ÖNCE OLMUS DIYORSUN.AZ DÜŞÜN ISTERSEN O RESIM SAAT KACTA CEKILMIS ACEBA.COCUK CANLANDIRMA ODASINDA 45 DK KALMIS.EEE NOLDU HASTANEYE GELDIKTEN EN AZ BIR SAAT SONRA CEKILMIS RESIM.AYRICA BABA NASIL COCUGUNUN CANSIZ RESMINI CEKEBILMIS ONADA HAYRET EDIYORUM.

Comments are closed.