Gençlik Başımda Duman Dizisi Tuttu Mu? İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 17:32
3

TV 8 ekranlarının yeni dizisi Gençlik Başımda Duman tuttu mu? Gençlik Başımda Duman dizisi izlendi mi? Gençlik Başımda Duman dizisinin reytingleri nasıl?

Geçtiğimiz iki sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur,yeni sezonda RTÜK engeline takıldığı için yayınlanamadı.

Gençlik Başımda Duman Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?

Kısmetse Olur programı evlilik programından çok bir fenomen program haline gelmişti. Bu nedenle ekranlardan kaldırılması izleyicilerini çok üzdü. Acun Ilıcalı da sevilen programı dizi haline getirerek izleyici kitlesini arttırmayı hedefledi.

Birçok başarılı yapımı bulunan Tv 8, Gençlik Başımda Duman dizisini yayın hayatına başlattı. Ancak dizi ilk iki bölümüyle hedeflenen başarının çok altında bir sıralamada yer aldı.

Cansel, Emre, Tuğçe, Rabia, Nur, Batuhan, Mehtap gibi Kısmetse Olur yarışmacılarının rol aldığı dizi 23 Eylül’de yayınlanan ilk bölümü ile totaldeki reyting sıralamasında 79. oldu. Yani beklenen başarıyı sağlayamadı. Haftasonları yayınlanan dizinin ikinci bölümü de 24 Eylül tarihinde yayınlandı. Ancak bu bölüm de beklenen ilgiyi görmeyerek 82. sırada yer aldı.

Gençlik Başımda Duman dizisinin bu reyting oranlarıyla ekranlarda kalması oldukça zor görünüyor. Aşk-ı Roman gibi ağır tepkiler almasa da seyirciler oyunculuk alanında eğitim almamış yalnızca bir evlilik programına katılarak ünlenmiş kişilerin dizilerde oynamasını istemiyor. Bu durumun nedeni de seyircilerin kendilerini kandırılmış gibi görmeleri olabilir. Çünkü evlenmeleri hayal edilen ve birbirine yakıştırılan çiftler yalnızca bir senaryoyu gerçekleştiriyormuş gibi görünmeye başladı.

TV 8 ekranları gelen tepkiler üzerine Aşk-ı Roman dizisini kaldırma kararı almıştı. Yakında böyle bir karar Gençlik Başımda Duman dizisi için de gelebilir. Çünkü diziler RTÜK tarafından da hoş karşılanmadı.

Sizce Gençlik Başımda Duman dizisi devam etmeli mi? Gençlik Başımda Duman dizisini izliyor musunuz? Gençlik Başımda Duman final mi yapmalı? Görüşlerinizi bekliyoruz.

Gençlik Başımda Duman Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler

3 YORUMLAR

  1. Cok sacma salak bir dizi olmus bence 1 bölümüne baktim cok ama cok sacma bu diziye bosuna para yatiriyorsun acun abi

Comments are closed.