Gelinim Mutfakta’da 21 Haziran’ın Birincisi Kim Oldu?


Güncelleme: 21 Haziran 2018 : 09:44
3

21 Haziran Perşembe günü haftanın finaline 1 gün kala sinirler iyice gerildi. 4 yarışmacı ve kaynanalar yarışmadan daha çok birbirlerine laf yetiştirmekle uğraşıyorlar. 21 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi bu hafta, kim kazandı, kim elenecek, gelinim mutfakta son bölüm kim elendi gibi merak edilen sorulardan daha çok başka şeyler merak edilmeye başlandı.

21 haziran Perşembe günü Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu? Bu sorunun cevabını yazımızda bulabilir, hem 20 haziran Çarşamba günü hem de 21 haziran Perşembe günü yaşananların kısa özetini yazımızdan takip edebilirsiniz. Her şeyden önce şunu söylemekte yarar var, gün geçtikçe yarışmaya dair eleştiriler artmaya devam ediyor.

İzleyiciler Gelinim Mutfakta’da kim elendi sorusundan daha çok kim kime ne söyledi, kavga ettiler mi, neden kavga ettiler gibi soruların cevaplarını arıyorlar. Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı sorusundan daha çok magazinsel bilgiler daha revaçta olmaya başladı.

Fatih Ürek’in haksızlık yaptığını, adam gayırdığını söyleyen çok fazla takipçi var. Sosyal medyada Fatih Ürek’in Hatice’ye torpil yaptığı yönünde eleştiriler giredek artmakta. İşte o yorumladan bazıları;

  • nilufer5911@fatih_urekk birak sen bu isi biz izliyorsak sunucuyu secme hakki bizim al hatceyide git giderkende hanife hanimdan ozur dile kotu davraniyosun yasca sizden buyuk birine
  • turna_enes46@tcelifkalayci yahu ne saçma yorumlar hangi kayınvalide gelinin tabağını bulup es geçiyor tabiki bulunca 5 vericek hanife hanımda sürekli bulmuyor üstelik bizde izliyoruz görüyoruz tek sizmi dikkatli izliyorsunuz pardon? Hüsniye hatice ters açıda kaldığı için göremiyor görse kim bilir neler yapar başak önceki gün robot gibi durdu yine hanife hanım buldu beş verdi bune saçmalık ona kaldıysanız fatih sürekli haticeyi kolluyor bugünde bütün kayınvalidelerde dahil hüsniye hanıma haticenin tabağına yönlendirip 5 verdirdi bu konuyu konuşun açık açık hileydi varsayımlar üzerinden konuşmak adaletli olmuyor.

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Perşembe Gününe Damga Vuran Konuşmalar

Evet geldik günün kazananına, en yüksek puanı alan ve en düşük puanı alan yarışmacıya. Detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Öncesinde sizlerin de yorumu bizler için önemli. Sizce hangi yarışmacı günün birincisi olacak? En düşük puanı kim alacak? Sayfa altında yorum yapabilirsiniz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.