Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacı Tuğba Ebrek Kimdir? Nereli,Yaşı, İşi


Güncelleme: 25 Haziran 2018 : 14:48
2

Kanal D’nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfak, yeni bir yarışmacı ile yeni haftaya başladı. Kastamonu’dan katılan yeni yarışmacı Tuğba, kayınvalidesi Rukiye Ebrek ile programın yeni simaları oldular. Tuğba Ebrek ve kayınvalidesi Rukiye Ebrek kimdir?

Başak, Hatice, Özlem ve Tuğba ile yeni haftaya giriş yapan Gelinim Mutfakta’da tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Yeni yarışmacılar kimdir, günün kazananı, haftanın galibi ve haftanın eleneni gibi tüm bigileri sitemizden okuyabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta(18-22 Haziran) yarışmada neler yaşandı kimler elendi ile ilgili haberlerimiz sitemizden okuyabilirsiniz. Yarışmaya yeni katılan yarışmacı Tuğba Ebrek, Kastomonu doğumlu ve yeni evlidir. İddialı bir giriş yapan Tuğba yarışamın bu haftaki altınlarının kendisine ait olduğunu söyledi. İddialı olduğunu da söyleyen Tuğba Ebrek yarışmaya hazırlanıpta gelmiş. 14 aylık evli olan Tuğba’nın bir de bebeği var.

[mavitext]Gelinim Mutfakta Kim Elendi, ALtınları Kim Aldı haberleri için Tıklayınız[/mavitext]

Kayınvalidesi Rukiye Ebrek de Kastamonulu olan Tuğba, annesinin söylediğine göre dağınık birisi. Yeni gelin ve kayınvalidesi aynı köyden. Kayınvalidesi ile 8 ay aynı evde yaşamışlar. Aynı evde 8 ay gelini ile yaşayan Rukiye Ebreki gelinin dağınık olduğunu söyleyince diğer yarışmacılarda şaşırdı.

Tuğba sakin tavırları ile dikkat çeksede daha ilk günden diğer yarışmacılar ile küçük tartışmalarda yaşadı. Bakalım diğer günler yeni yarışmacı Tuğba ve kayınvalidesi Rukiye hanım ile ne tür bilgiler öğrenecez.

Comments are closed.