Gelinim Mutfakta Yarışmasında Pankart Krizi

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül hanım veda etmişti.Geçtiğimiz haftanın finalinde elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Ziyafet Hanım gelininin bu başarısını taktir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı yeni haftanın ilk günü ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara.

Ziyafet Hanımdan Büyük Nispet!

Geçtiğimiz haftaya damga vuran ve haftanın 5 bilezik ödülünü kazandı. Bu hafta gelininin başarısını pankartlarla kutlayan Ziyafet Hanım rakip kaynanalara nispet etti. Ziyafet Hanım gelinin kazandığı 5 bileziği diğer gelinine vermek için Emel’den almak istemesi diğer gelinlerin ilgisini çekiyor. Elti’ye bilezik vermeyi saçma bulan gelinler bir sözleşme hazırlayıp Ziyafet hanıma imzalattırdılar. Gelini Özlem’in kendisine ait bir tek tabak çanağı olmadığını söyleyen aslında altınları Elif’in düşünüp vermesi gerektiğini söyleyen Ziyafet Hanım sözleşmeyi okumadan imzaladı. Elif’in sözleşmesinde ne yazdığını bilmeyen Ziyafet Hanım’ın tepkisi sert olsa da artık sözleşmeyi imzalamış bulunuyor. Elif kendi hakkı olduğu düşündüğü bilezikleri eltisi Özleme verecek mi? Ziyafet Hanım imzaladığı sözleşmeden kurtulabilecek mi? Önümüzdeki bölümde izleyeceğiz.Peki Gelinim Mutfakta’ya 36. hafta dahil olan Elif ve kaynanası Ziyafet Hanımı Gelin hep beraber daha yakından tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Elif kimdir?

36. bölümde Gelinim Mutfakta’ya dahil olan Ziyafet Hanım’ın gelini Elif aslen Ağrılıdır. Yarışmaya İstanbul Pendik’ten katılan Elif, 2 yıllık evlidir. Yarışmaya yeni katılan gelinin en büyük şansı kaynanası Ziyafet Hanım gibi görülüyor.

Gelinim Mutfakta Yeni Kaynanası Ziyafet Hanım Kimdir?

36. bölümde Gelinim Mutfakta yarışmasına gelini ile katılan Ziyafet Hanım da aslen Ağrılı ve yarışmaya İstanbul’dan katıldı. Ziyafet Hanım yarışmaya katıldığı ilk andan itibaren renkli bir karakter olması izleyenlerin ilgisini çekti.