Gelinim Mutfakta 199.Bölüm Neler Yaşandı!


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 20:12
0

Gelinim Mutfakta 199.Bölüm Neler Yaşandı!

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül  hanım veda etmişti. Geçtiğimiz haftanın finalinde elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Gelininin bu başarısını takdir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı hafta içinde ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara. Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.

Gelinim Mutfakta Programında Gelinler Ve Kaynanalar Birbirine girdi!

Kanal D nin sevilen programı Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü gününde birbirinden farklı olaylara imza attı. Geldiği günden buyana Cansu ve Sevgül hanımla uğraşan Yağnur bugünde kayananası ile gelin ve kaynanayı çileden çıkardı. Dün Yağnur’un evlilik yıl dönümünde kaktüs getirmesi gelinler tarafından bir art niyet arandı. Bugün Yağnur’un kayınvalidesi hatasını kabul ederek güzel bir buket çiçek yaparak gelinine getirdi. Sevgül hanım gelin ve kayınvalideyi yapmacık olarak nitelendirdi. Yağnur bugünde Cansu ile Sevgül hanımı çileden çıkardı. Yağnur,Cansu’ya çok anlamlı bir hediye alarak laf sokmaktan geri kalmadı. Bugün Cansu ile uğraşan tek kişi Yağnur değildi. Ziyafet hanım da bugün Cansu’nun oldukça üzerine gitti. Ziyafet hanım artık Cansu’nun tabağını arayacağını ve 1 puan vereceğini söyledi. Elif’te artık Cansu ile arasına mesafe koyduğu gözlerden kaçmadı. Elif artık altın ve bilezikleri ben alacağım dedi.

Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim Oldu?

Haftalardır başarısından söz ettiren Elif ve kaynanası Ziyafet hanım 8.çeyrek altınını alarak günün birinci oldu. Elif iddialı konuşarak altınları otuz beşe çıkaracağını söyledi.

Gelinim Mutfakta Gün Sonuncusu Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta rekorunu kırmaya çalışan gelinimiz Cansu haftanın başında gün birincisi olurken son 2 gündür sonuncu olmaktadır.