Geleceğin Starı Beste Bereket Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 16:16
0

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Geleceğin Starı isimli yarışma programı çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Programda yarışmacıları yönlendiren, verilen rolde yapılması gerekenleri açıklayan yarışma koçu Beste Demir kim? Daha önce dizi ve sinemalarda rol alan oyuncu farklı bir görevle ekrana geliyor. Geleceğin Starı yarışma koçu Beste Bereket kim? İşte detaylar…

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Beste Bereket Star TV’nin yeni projesiyle ekrana geliyor. Müjde Uzman’ın sunuculuğunu Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri üyeliğini üstlendiği program programın yarışmacı koçluğunu, Gülhan Tekin, Bülent Emrah parlak, Ferit Aktuğ ve Beste Bereket üstleniyor. Beste Bereket kimdir? Kaç yaşında ve oyunculuk eğitimi kariyeri hakkında detaylar haberimizde…

Beste Bereket 2 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir İki kardeşten büyük olanıdır. . Annesi güzellik uzmanı babası ise bir süre müzikle ilgilenmiştir.  Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümünü kazanmış fakat kaydını yaptırmamıştır. Oyuncu olmayı kafaya koyan  Beste Bereket, sonraki sene tekrar sınava girerek Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuğa ilk adımı Müjdat Gezen Sanat Okulunda atmıştır.

Farklı bir çok sinema ve dizi projelerinde boy gösteren oyuncu sergilediği performansıyla çeşitli ödüllere layık görülmüştür. 2005 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivalinde En iyi Kadın oyuncu ödülünü, Bereket Sadri Alışık ödüllerinde En iyi Kadın Oyuncu  olma şansını yakalamıştır.

Kayıp, Beş Şehir filmleri ve Leyla İle Mecnun ve Parmaklıklar Ardında dizilerinde rol almıştır. Profesyonel bir oyuncu olan Beste Bereket, güzelliği ve fiziğiyle de dikkat çeken bir oyuncu. Kendisi bugüne kadar edindiği tecrübelerinden yola çıkarak Star Tv’de yayınlanacak olan Geleceğin Starı yarışma programında yarışmacılara koçluk yapacak. Kendisini sık sık ekranlarda göreceğimiz oyuncu birikimleriyle yarışmacıları yönlendirecek.

13 hafta boyunca devam edecek yarışmada her hafta ekranlarda izleyeceğimiz Beste Bereket kim? Kaç yaşında? Oynadığı diziler nedir? Soruları program yayınlandığı sürece devam edecek. Sizler de merak ettiğiniz tüm soruları yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=LHT6rDvDbl8