Gel Barışalım Sunucusu Asuman DAbak Kimdir? Program Başvuru Koşulları Nelerdir?


Güncelleme: 2 Ağustos 2017 : 15:07
0

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı barıştırma programı Gel Barışalım’ın sunucusu belli oldu. Programın sunuculuğunu başarılı oyunculuğuyla yıllardır adından söz ettiren Asuman Dabak üstlenecek. Peki Asuman Dabak kimdir? Oyunculuğu ile tanıdığımız Asuman Dabak daha önce sunuculuk yaptı mı? tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Programın genel konusu şöyle: Evliliklerinde problem yaşayan çiftler evliliklerine bir şans daha vermek için bu programa başvuracak. Sempatik tavırları ile tanınan başarılı oyuncu Asuman Dabak çiftlerin evliliklerini kurtarmak için problemlerine çözüm arayacak.

Gel Barışalım, 7 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün izleyici karşısına çıkacak.

Asuman Dabak Kimdir? 1970 tarihinde Akhisar’da dünyaya gelen Asuman Dabak oyunculuk eğitimi almamasına rağmen bir çok dizi ve film projelerinde yer almıştır. 2001 yılında yayınlanan Tatlı Hayat dizisinde canlandırdığı Menekşe karakteriyle izleyenlerin kalbine taht kurmayı başarmıştır. Oyunculuğuyla ön plana çıkan Dabak, daha önce İtirazım var isimli show programının sunuculuğunu yapmıştı. Şimdilerde Gel Barışalım isimli yeni bir programla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gel Barışalım programına nasıl başvurulur? Başvuru Koşulları nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

Kanal D ekranlarında uzun zamandır tanıtımı yapılan programa 2 telefon numarası ile başvuru yapabilirsiniz.

Başvurularınız için: 0212 702 30 30 / 0555 762 62 62

Kimler Başvurabilir? Evliliklerinde sorun yaşayan bütün çiftler başvurabilir. Uzmanlarında aralarında bulunacağı bir ekiple evliliklerinde yaşanan bütün sorunlar stüdyo ortamında çözülmeye çalışılacak.

Gel Barışalım, Uzman Ekip Kadrosu ve Asuman Dabak’un sunuculuğuyla 7 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün Kanal D ekranlarında.

Gel Barışalım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=m-KaG9Gk_6k