Gel Barışalım Nasıl Bir Program? Gel Barışalım Formatı Nasıl?


Güncelleme: 29 Temmuz 2017 : 08:38
1

Kanal D ekranlarının yeni programı Gel Barışalım’ın konsepti nasıl? Gel Barışalım’ın formatı nasıl? Gel Barışalım nasıl bir program olacak?

Evlendirme programlarında yeni düzenlemelerin yapılmasıyla birlikte kanallar yeni format arayışına başlamışlardı. İzdivaç programları ile gündüz kuşağında büyük reyting alan kanallar, izdivaç programlarına devam etmek istese de RTÜK’e yapılan şikayetler programların yapılmasını engelledi. Bu nedenle değişik ve izleyicinin ilgisini çekecek program arayışı da başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, geçtiğimiz sezonlara damgasını vursa da yayından kaldırıldı. Bunun üzerine Kanal D’nin yapım ekibi Asuman Dabak ile bir anlaşma yaparak yeni bir formatla izleyicilerinin karşısına çıkmayı amaçladı.

Artık birbirini tanımayan kişiler evlilik için tanıştırılmayacak. Aksine evliliğinde sorun yaşayan eşler barıştırılmaya çalışılacak.

Asuman Dabak, uzun bir süre ekranlardan ayrı kaldıktan sonra dinlenmiş ve olgunlaşmış sunuculuk tarzı ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. 1970 Manisa doğumlu olan Asuman, pekçok projede rol aldı. Aslen Turizm Otelcilik okuyan Dabak, daha sonra rğitim almamasına rağmen kendi yeteneği ile dizi ve tiyatro sahnesine geçiş yaptı. Asuman Dabak yeni bir proje ile sevenleri ile buluşturacak.

Gel Barışalım programı sayesinde artan boşanma oranlarının önüne geçileceği gibi izleyicinin de farkındalığını arttırmak amaçlanıyor. En ufak sorunlarda boşanma raddesine gelen çiftler programda tekrar konuşturularak evliliklerinin kurtarılması sağlanmaya çalışılıyor.

Sizce evlendirme programlarının bu yeni formatı nasıl? Asuman Dabak yeni programı Gel Barışalım’da başarılı olabilecek mi? Gel Barışalım programını nasıl buluyorsunuz? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

  1. Rezillik !!

    Programın akışına bakınca amaç barıştırılmak değil mevzu gelenleri deli danalar bağırtmak
    Asuman çok aciz kalıyor
    Kanal d ye hiç yakışmıyor

Comments are closed.