Geçmişin İntikamı Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 12:27
1

Geçmişin İntikamı dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede hangi şehirde? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Geçtiğimiz sezon bütün projeleri final yapan Limon Film Yapım şirketi yepyeni bir diziyi daha ekrana getirmeyi hazırlanıyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan Limon Film’in yeni dizisi dram ve acı yüklü olacak.

Dizinin nerede çekileceği setin hangi şehirde kurulacağı oldukça merak konusu. Yaptığımız araştırmalar ve kulislerden edindiğimiz bilgilere göre dizinin ilk etap çekimleri İstanbul’da başlayacak.

İşlemediği bir cinayet yüzünden özgürlüğü elinden alınan bir mahkumun gerçek suçluları ortaya çıkarmak ve geç kalmış adaleti sağlamak için verdiği intikam dolu mücadelesi  izleyiciyle buluşacak.

Senaryosunu Şantiye senaryo ekibinin kaleme aldığı Limon Film imzalı dizinin çekimleri kısa bir süre içinde İstanbul’da start alacak. Çekimler başlar başlamaz setin nereye kurulduğu hakkında detaylı bilgi verilecektir. Set adresini en kısa zamanda sitemizde paylaşacağız.

Çekimler tamamlandıktan sonra en geç Ekim ayında ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Masa başı çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Başrolleri için Yasemin Allen ve Ahmet Kural’la teklif götürüldüğü ve ünlü oyuncuların teklife sıcak baktığı biliniyor.

Bu isimlerin yanında Olgun Şimşek, Ediz Hun ve Erkan Can gibi tecrübeli isimlerinde kadrosunda yer alacağı biliniyor.

Geçmişin İntikamı, yeni sezonda Fox ekranlarında…


Geçmişin İntikamı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Dizi setinin adresi netleştiğinde sizlerle paylaşacağız. Sizin düşünceleriniz nelerdir Geçmişin İntikamı dizisi İstanbul’un hangi semtinde çekilmeli?

Comments are closed.