Geçmişin İntikamı Aslan Batur Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 01:01
0

Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği, Fox Tv’nin 2017-2018 sezonu için hazırladığı yeni dizisi Geçmişin İntikamı oldukça iddialı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefleyen dizinin önemli karakterlerinden biri de Aslan Batur’dur.

Aslan Batur, işlemediği bir suçtan dolayı hapse girmiştir. İçinden atamadığı intikam duygusuyla doludur. Şevket isimli eski bir kabadayının konteyner limanını işletmektedir. ve 30 lu yaşlarındadır. Üstelik  Aslan’ın üzerine bu suçu atanlar da Aslan’ın hiç bilmediği dayısı uyuşturucu baronu Kerim Büyükhanlı ve oğlu Sadık’tır. 

Aslan yasak bir ilişkinin meyvesi olduğu için daha çok küçükken anneannesi tarafından Şevket’e bırakılmııştır.  Yıllarca Büyükhanlı ailesinden uzak tutulmuştur. Ama kader bu ya  yıllar sonra yeniden karşı karşıya gelirler. Yıllarca ceza evinde suçsuz yere hapis yatan Aslan bütün ömrünü intikam almaya adayacaktır.

Dizi bol aksiyon ve macera ağırlıklı olacak. Aşkın ön planda olduğu dizilerden ziyade daha çok aksiyon ve entrika izleyeceğiz.

Bizim tahminimiz dizinin başrol oyuncusu Aslan Batur’u şu sıralar şarkıcı Sıla ile yaşadıkları aşkla gündeme gelen Ahmet Kural canlandıracak. Fakat bunun kesin bir bilgi olduğunu söyleyemeyiz.

Geçmişin İntikamı Aslan Batur Kimdir?

Geçmişin İntikamı Ahmet Kural kimdir?

1982 Kütahya doğumlu ünlü oyuncu Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdikten sonra  Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. İşler Güçler, Kardeş payı, Düğün Dernek 1-2 serilerinde rol aldı.

Geçmişin İntikamı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?