Gecelerin Ötesi Sinem Kobal Kim Hangi Karakteri Canlandıracak


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 17:00
0

Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Sinem Kobal’ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu Gecelerin Ötesi dizisiyle ekranlara geri dönüyor. 

Sinem Kobal kimdir, dizide hangi karakteri canlandıracak, kendisine kim eşlik edecek? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin başrollerini Sinem Kobal ile Birkan Sokullu’nun paylaşacağı gelen bilgiler arasında. 2015 yılında ekrana gelen ve  ömrü kısa süren Analar ve Anneler dizisinden buyana setlerden uzak olan Sinem Kobal’ın hangi projeyle dönüş yapacağı herkes tarafından merak ediliyordu. 2015 yazında Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştiren genç oyuncu Gecelerin Ötesi dizisiyle tekrar kamera karşısına geçecek.

Pek çok başarılı yapımı kaleme alan Ethem Özışık’ın yazdığı, Osman Taşçı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği dizide gerçek adı Cihangir olan 4 kişilik bir çetenin lideri Cino’nun intikam öyküsü izleyiciye aktarılacak. Sinem Kobal dizide Cino’nun aşık olduğu kız rolünü üstlenecek.

Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Fakat çekimlerine Eylül ayında başlanacak olan dizinin en geç Ekim ayında  ekrana gelmesi bekleniyor.

Gecelerin Ötesi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı

Gecelerin Ötesi Dizisi Sinem Kobal Kimdir?

1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sinem Kobal 17 yıldır ekranlarda. 13 yaşında başladığı oyunculuk serüvenine pek çok başarılı proje sığdırmıştır. Dadı, Lise Defteri, Selena, Hürrem Sultan, Küçük Sırlar, İstanbul’un Kızları, Gönül İşler ve son olarak Anneler ve Analar dizilerinin yanı sıra Okul, Ayakta Kal, Romantik Komedi 1-2 ve Yaktın Beni filmlerinde rol almıştır.

Gecelerin Ötesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Gecelerin Ötesi Cihangir Cino Kim? Cino Gerçek Adı Sevgilisi