Gary ile Metin’in Dizisi veya Filmi Olacak mı? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 10:49
0

Gary ile Metin bilindiği gibi özel bir bankanın reklam yüzü olarak hikayelendirilmiş karakterler. Ancak ilk tanıtım filmlerinin gösterilmesi ile çok beğeni topladılar ve bu karakterlerin dizisi veya filmi olacak mı diye sorulmaya başladı. Gary ile Metin’in Dizisi veya Filmi Olacak mı? Ne Zaman Başlayacak?

Hem teelvizyonlarda hem de internette hızlı bir şekilde yayılan reklam filmleri ile çok beğeni alan karakterler halk tarafından çok beğenildi. Zaten ikilinin önceden çektikleri dizi ve filmler de çok beğeni almış kısa sürede tanınan komedyenler arasına girmişlerdi. Peki Gary ile Metin’in dizisi veya filmi olacak mı?

Yaptığımız araştırmalarda konu ile ilgili bir kesin bir bilgiye rastlamadık. Ancak kulislerde konuşulanlara göre reklam filmlerine rağbet oldukça fazlaymış. Gary ile Metin karakterlerine yönelik farklı projelerin kısa zamanda olması muhtemelmiş.

Bakalım bizlerde sabırsızlıkla böyle güzel karakter ve hikayelerin sinema severlerle buluşturulmasını bekliyoruz. Peki Gary ile Metin’in hikayesi nedir? Gary ile Metin’in eğer film ve dizisi olursa konusu ne olur?

Gary ile Metin ‘in hikayesi kısaca şöyle; Gary, Kuzey Kaliforniya’daki San Francisco vadisinin bir parçası olan Silikon(San Jose) vadisinde üretilen bir robottur. Gx Robotics olarak bilinen robotların seri üretim fabrikasında üretilmiştir. Seri üretim malı olan Gary diğer robotların aksine sadece mizah yüklüdür.

Her olaya ve duruma şaka ile yaklaşan Gary’nin hayatı mizah ve şaka üzerinedir. Zeka değeri çok düşüktür ve bu yüzden ayıplı, kusurlu mal olarak görülür. İmha işlemlerine hemen start verilir. Ancak Gary topuklarındaki füze(fırtlatma-uçurma) sistemi ile tesisten kaçıp Türkiye’ye düşer. İşte tam da o anda Metin ile olan komik hikayeler silsilesi de başlamış olur.

Gary İle Metin’in dizisi veya filmi yapılırsa tutar mı? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle bir çalışma yapılsın mı? Gary ve Metin’in uzun soluklu maceralarını izlemek ister misiniz?

Gary, Silikon Vadisi’nden Nasıl Kaçtı?