Game of Thrones’un Son Bölümü Kendi Rekorunu Kırdı


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 23:24
0

Sekizinci ve son sezonunun yayınlanmasıyla bütün dünyada büyük ilgiyle karşılanan Game of Thrones’un 8. sezon 3. bölümü de büyük olay yarattı.

Bütün dünyada merakla izlenen ve her hafta yeni bölümünün yayınlanması sabırsızlıkla beklenen fenomen dizinin son bölümü geçtiğimiz Pazar gecesi yayınlandı.

‘The Long Night’

Game of Thrones’un sekizinci sezonunun üçüncü bölümü olan The Long Night televizyon ve internet üzerinden izlenme rekoru kırdı.

Herkesi Şok Eden Final!

Dizisinin final sezonunda her bölüm büyük bir merakla izleniyor. Game of Thrones’un geçtiğimiz hafta yayınlanan 8. sezon 3. bölümü 1 saat 20 dakika uzunluğundaydı. Bu sürenin 67 dakikası yalnızca savaş sahnelerinden oluşmaktaydı. Büyük bir bölümü savaş sahneleri ile geçen bölüm hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir finalle son buldu.

Kendi Rekorunu Kırdı

Game of Thrones’un 8. sezon 3. bölümü tüm dünyada 17,8 milyon kişi tarafından izlendi. Dizi böylece kendi rekoru olan 17,4 milyon izlenme rakamını geçerek yeni bir rekora imza atmış oldu. Game of Thrones’un en çok izlenen bölümü şimdiye kadar yedinci sezon finali olmuştu. Ancak yayınlanan son bölüm ile bu rekor tarihe karıştı.

Tweet Rekoru Da Kırdı

Öte yandan Game of Thrones’un son bölümü televizyon tarihinde hakkında en çok tweet atılan dizi bölümü oldu.

Game Of Thrones

2011 yılında Amerikan HBO kanalında yayınlanmaya başlayan Game of Thrones dizisi George R.R. Martin’in eseri Buz ve Ateşin şarkısından uyarlandı.

Fantastik öğeler barındıran Game of Thrones dizisi David Benioff ve D.B.Weiss tarafından hayata geçirildi.

Game Of Thrones Oyuncuları

Tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasında yerini alan Game of Thrones’un başrollerinde; Emilia Clarke, Nikolaj Coster- Waldau, Peter Dinklage, Lena Headey, Sophie Turner, Kit Harington, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Iain Glen, Alfie Allen, Rory Mccan, John Bradley, Joe Dempsie, Jerome Flynn, Conleth Hill, Pilou Asbeak, Jonathan Pryce yer almaktadır.

Game of Thrones dizisinin yeni bölümü 5 Mayıs Pazar gecesi izleyici ile buluşacak.

Büyük Finale Son Üç Bölüm

Game of Thrones’un büyük finaline yalnızca üç bölüm kaldı. Kalan bölümlerin süreleri ise 8. Sezon Bölüm 4: 78 dakika, 8. Sezon Bölüm 5: 80 dakika, 8. Sezon Bölüm 6: 80 dakika olarak açıklandı.