Game of Thrones’un Khal Drogo’su Finalde Geri mi Dönüyor?


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 14:01
0

Game of Thrones ile ilgili bir iddia ortalığı karıştırmaya yetti. İddalara göre dizide Khal Drogo karakterini canlandıran oyuncu Jason Momoa final sezonunda diziye yeniden dahil olacak. Peki iddialar doğru mu? Gerçekten Game of Thrones’un Khal Drogo’su finalde geri mi dönecek mi?

Game of Thrones’te Khal Drogo 1 sezon dizide oynamış ve daha sonra ölerek diziden ayrılmıştı. Karakteri canlandıran oyuncu Jason Momoa’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. Paylaşımı görenler diziye geri mi dönüyor diye sormaya başladı.

Peki paylaşım neydi? Momoa instagram hesabından paylaştığı bir resimde Game of Thrones’un yapımcıları David Benioss ve DB Weiss ile birlikte görülüyor. Resimde yapımcılarla beraber içki içen Jason Momoa’nın önündeki içecek markasından çekimlerin yapıldığı İrlanda’da olacağı tahmin edildi.

Dizinin 8. Sezonu final olarak ekranlara gelecek. Game of Thrones 8. Szon için her biri bir film uzunluğunda 6 bölümden oluşacak. Merakla beklenen dizinin 2019 yılında ekranlara gelmesi bekleniyor.