Fi Dizisi Güney Amerika’ya Açılıyor!


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 17:25
0

Geçtiğimiz sezon Puhu TV‘de yayınlanan Fi dizisinin ünü ülke sınırlarını aştı.

Ay Yapım prodüksiyonluğunde çekilen Fi dizisinin önümüzdeki yıl Şili’de yayınlanacağı açıklandı.

Fİ DİZİSİNİN YÖNETMENİ KİM?

Ünlü yazar Azra Kohen’in Fi, Çi, Pi üçlemesinden senaryolaştırılarak dizi haline getirilen Fi’nin yönetmenliğini Mert Baykal üstlenmişti.

Fİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Nükhet Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan dizinin başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur, Osman Sonant ve Büşra Develi, Berrak Tüzünataç rol almıştı.

CAN MANAY EFSANE OLMUŞTU

Fi dizisinde özellikle Ozan Güven‘in canlandırdığı psikolog Can Manay tiplemesi büyük başarı kazanmış ve adından oldukça söz ettirmişti.

Fİ DİZİSİ MÜZİKLERİ

Fi dizisinin çok konuşulan müzikleri ise Cem Öget tarafından hazırlanmıştı.

Fİ DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Dijital film izleme platformu olan Puhu TV’de yayınlanan Fi dizisi toplam 2 sezonda 22 bölüm olarak yayınlandı.

Fi dizisinin Türkiye’de gösterdiği başarıyı yurt dışına taşıyor. Daha önce de çeşitli ülkelerde yayınlanan dizi bu sefer Güney Amerika yolcusu.

ŞİLİ’DE YAYINLANACAK

Fi dizisi önümüzdeki yıl Şili’nin Mega kanalının yeni açılacak olan online yayın platformu Mega Plus’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

GÜNEY KORE’DE YAYINLANAN İLK TÜRK DİZİSİ OLMUŞTU

Fi dizisi daha önce de yurtdışında adından söz ettirmiş ve Güney Kore’de yayınlanan ilk Türk dizisi unvanını eline almıştı. Dizi, Güney Kore’nin GTV kanalında ekrana gelmişti.

Aynı zamanda dizi Avrupa ülkelerinde PuhuTV üzerinden ücretsiz olarak izlenebilmekte!

Fİ DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

OZAN GÜVEN (CAN MANAY)

Kontrollü, güçlü, zeki bir psikologdur Can Manay. Açlığını çektiği şeyin peşine düşme cesareti gösterebilen, nadir bulunur bir erkek, eşiz bir avcıdır. Hayatının kadınına sahip olabilmek için hayatlarla oynamaya, ruhundaki tüm karanlığı dünyaya yaymaya hazır Can Manay sabırlı bir pusuda, balerin Duru’nun peşinde yaşamı öyle sarsar ki o sarsıntıdan nice kahramanlar, nice hayatlar doğar.

SERENAY SARIKAYA (DURU DURULAY)

Sarsıcı güzelliği ve dansı şiire çeviren yeteneği ile konservatuarın en gözde dansçıdır. Duru. İncecik zarafetine çelişkide parlayan güçlü varlığı herkesin dikkatini çekerken o adeta kendini yakan bir alevdir.

MEHMET GÜNSÜR (DENİZ SARIZEYBEK)

Müziğin ritmini bir sancı gibi bedeninde dahi hissedebilen nadir bir dehadır Deniz. Kontrolsüz ilhanımın fırtınasında, dünyanın saçmalıklarına direnirken karşısına bir hediye gibi çıkan Can Manay’ın yarattığı karmaşada önce kaybolur ama dehalar için her kayboluş aslında kendini buluştur.

BERRAK TÜZÜNATAÇ (ÖZGE EGELİ)

Varlığını adalete adamış, dengenin herkes için yaşama gelebilmesi için yola çıkmış, vazgeçmez bir savaşçıdır Özge. Koşullar ne olursa olsun seçimleri daima hayatın yanındadır. Yaşam için hissettiği sorumlulukla öyle bir dikilir ki kendi zıttı Sadık Murat Kolhan’ın karşısına, sanki dünyanın bir kaç doğru insanın sırtında taşındığını sunar bize.

OSMAN SONANT (SADIK MURAT KOLHAN)

Dünyanın zirvesine çok yakın bir yamaçta, aşağıdaki yaşamı dilediği gibi kontrol edebilecek bir pozisyonda, dilediği hemen hemen herşeye sahip bir adam Sadık Murat Kolhan… Sahip olmadığı tek şey ise adalet. Damarlarında akarcasına Özge’nin bedenini, fikrini, seçimlerini ele geçirmiş o adalet duygusunun tutkusunda kendi celladına tutulmuş bir aşık Sadık.