Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Özeti-Obradoviç’in Askerlerinden Tarihi Zafer


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 22:54
0

Trt 1 ekranları tarihi bir geceye sahne oldu. Fenerbahçe tarihinde ilk defa Avrupa kupasını müzesine götürdü. Müthiş bir gece basketbol severler için hafızalara kazındı. Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Özeti-Obradoviç’in Askerlerinden Tarihi Zafer

Yaşlı kurt Odradoviç, 500. tarihi maçını Final Four’da yaşadı. Basketbol severlere ve Türk halkına müthiş bir gece yaşattı. Fenerbahçe, Olympiakos takımı ile Euroleague Final Four’da final müsabakasına çıktı. TRT 1 ekranlarında canlı olarak verilen maç saat 21:00 da başladı ve Sinan Erdem Spor Salonunda oynandı.

Yaklaşık 30.000 seyirci tarafından stadda izlenen maçı aynı zamanda tv ekranları karşısında milyonlarca taraftar izledi. Nefeslerin tutulduğu maçta kıran kırana bir müsabaka ortaya kondu. Yaklaşık 2,5 saat süren maç TRT ekranlarında canlı olarak verildi.

Maçın sonucuna dair ayrıntılı bilgileri en kısa zamanda haberimize girilecektir. 80-64 luk skorla Avrupa sampiyonu olan Fenerbahçe bizleri gururlandirdi. Maca dair ayrintilar icin Bizi takipte kalın. Fenerbahçe’yi tekrar tebrik eder bu tarz galibiyetlerin artmasını ümit ederiz.

 

21 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Sonucu ve Özeti<<<tıkla