Fazilet Hanım Ve Kızları Hazım Geri Mi Dönüyor? Ölmedi Mi


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 21:30
3

Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde geçtiğimiz hafta trafik kazası sonucu öldüğü sanılan Hazım Bey konağa geri mi dönüyor?   Hazım Bey yaşıyor mu? Ölmedi mi?

18. bölümde arabasıyla kazan yapan Hazım Egemen’in olay yerinde hayatını kaybettiği söylendi. Fakat ceset yandığı için tam olarak kime ait olduğu belirlenemedi. 19. bölümde Hazım Egemen konağa geri dönecek.

Geçtiğimiz bölümlerde karnındaki bebeği babasız kalmasın diye Ece ile evlenen Hazım Bey 18. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Bunun üzerine Ece’nin hamile olduğunu öğrenen çocukları babalık  testi yapmaya karar verdi. Testin sonucunda Ece’nin bebeğinin babasının Hazım bey olmadığı ortaya çıktı. Çocukları derin bir nefes alırken Ece’nin dünyası başına yıkıldı.

Fakat bütün dengeleri alt süt eden gerçek şu ki Hazım Bey ölmedi.

18. bölümde arabasıyla kaza yapan Hazım Bey’in yanarak öldüğü bu yüzden cesedin tanınmaz halde olduğu söylendi. Buradan da yola çıkarak Hazım Egemen’in ölmediği anlaşılabilirdi.

Peki Hazım beyin konağa dönmesine çocukları nasıl tepki verecek? Babalık testi için mezarını açtıran çocuklarına tepkisi ne olacak?

3 YORUMLAR

Comments are closed.