Fazilet Hanim ve Kızları Hazim Bey ve Kerime’nin Oğlu Kim? Kerime’nin Oğlu Nerede?


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 00:24
3

2017 ye veda ederken son bölümünde kalplerin ritmini değiştiren Fazilet Hanim ve Kızları izleyicilerin yeni yila bir bilinmeyenle girmesine vesile oldu. Kerime her anını Yagiz ve Sınan ile doldurmaya çalışırken bu arada hangisinin kendi oğlu olduğunu da öğrenmek için elinden geleni yaptı.

Artık dayanamadı ve Fazilet Hanim ile anlaşma yaptı. Fazilet Hanımın her dediğini yapmasının karşısında ondan 10 000 lira alacak ve Dna testi yatıracaktı. Sonunda kim olduğunu bu test sonunda öğrenecekti. Herşey yolunda giderken Fazilet Hanim ve Kerime arasında geçen konuşmaya Hazan kulak misafiri olunca buna engel oldu. Hazan Kerime Hanim in oğlunun kim olduğunu öğrenmesi ile oğlu olan kisi ya sinan yada Yagizin tüm hayatı değişecek diye ogrenmesine engel oldu.

Bu engeli de Yasemin gerçeğiyle asmaya çalışan Kerime, oğluna giden yolda herşey mübah dedi. Yasemin den parayı isteyen Kerime, Fazileti sarma karşılığında 10 000 lirayı alarak test yaptırdı.

Testin sonucu nihayet gelmiş ve sık eden gerçekle karşı karşıya gelmişti. Hazım bey e koşarak hesap sormaya gitti. Hazım Beyin yakasına yapışan Kerime benim oğlum kim diye sordu. DNA sonucunda ne Sinan ne Yagiz onun oğlu değildi. Peki Fazilet Hanim Ve Kızları Kerime’nin Oğlu Kim? 

Hazim bey Kerime’nin oğlunu neden saklıyor? Madem Sina ve Yagiz Kerime’nin Oğlu değil gerçek oğlu kim? Kerime’nin Oğlu Nerede? Diziye yeni bir karakter mu girecek? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

3 YORUMLAR

  1. Yağız değilse sinan değilse gökhanmı yoksa belkide hazım kerimenin test yaptıracağını öğrenip testlerle oynadı olabilir

Comments are closed.